Genel

Milpark'ta yüzde 50 tasarruf sağlanıyor!

14 farklı tipte daire seçeneği sunan Milpa İnşaat tarafından hayata geçirilen Milpark konutlarında birinci etaptaki daireler sahiplerine teslim edilmeye başlandı

MİLPA İnşaat tarafından hayata geçirilen Milpark konutlarında birinci etaptaki daireler sahiplerine teslim edilmeye başlandı. 33 bin 180 metrekare üzerine konumlandırılan, toplam 14 konut ve 1 ticaret bloğundan oluşan Milpark, büyüklükleri 65 metrekare ile 186 metrekare arasında değişen 993 adet konut ve bağımsız birimden meydana geliyor. 1+1 'den, 4+1 'e kadar 14 farklı tipte daire seçeneği sunuluyor. Bloklarda, en üst 2 kattaki dairelerin her birinde bulunan daireye özel teras ve bahçe katmdaki daireleri yer alırken, fitness, havuz, çocuk oyun alanlarının yanı sıra, 24 saat güvenlik hizmeti de bulunuyor.

Yüzde 50 tasarruf
Milpark'tan daire sahibi olmak isteyenlere bir çok farklı ödeme seçeneği sunulurken, anlaşmalı bankalardan alınacak kredilerde uygun faiz ve vade seçeneği avantajı sağlanıyor. 'Çevre Dostu' konsepti üe inşa edilen Milpark'ta yüzde 50'ye varan su tasarrufu da sağlanabiliyor. Bunu da daire başına yıllık su tüketiminde yüzde 50'ye varan su tasarrufu sağlayan 'Ekosan Ekolojik Evsel Atıksu Yönetimi" özel sistemi sağlıyor.

Hürriyet