Ekonomi

Milyonlarca asgari ücretli çalışan Temmuz ayında zammı bekliyordu! Patronlar asgari ücrete zam için kararını verdi

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'ndan (TİSK) asgari ücretle ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada olası değerlendirmeye olumlu yaklaşılacağına yer verildi. Yapılan açıklamada, tüm taraflara çözüm olacak formüller için işbirliğine hazırız ifadelerine yer verildi

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’ndan (TİSK) yapılan açıklamada, asgari ücrete Temmuz ayında zam yapılmasına sıcak bakıldığı belirtildi. Yapılan açıklamada, tüm taraflara çözüm olacak formüller için işbirliğine hazırız ifadelerine yer verildi.

KABİNE TOPLANTISINDA ASGARİ ÜCRET ZAMMI İÇİN FORMÜLLER KONUŞULDU

Bu akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleşen Kabine toplantısında nasıl bir formül uygulanacağı konusu masaya yatırıldı.



YÜKSEK BELİRSİZLİK ORTAMI BİRÇOK SEKTÖRÜ OLUMSUZ ETKİLİYOR

Hem ülkemizde hem de tüm dünyada olağanüstü ekonomik şartların küresel boyutta yaşandığı bir dönem gerçekleşiyor. Artan emtia fiyatları, enerji ve taşıma maliyetlerinin yanı sıra Rusya-Ukrayna krizi gibi küresel sorunlar ve yüksek belirsizlik ortamı birçok sektörü olumsuz etkiliyor.

“TÜM TARAFLARA ÇÖZÜM OLACAK FORMÜLLERE AÇIĞIZ”

İşletmelere değer katacak her türlü kararın destekçisi olacakları belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi:

Tüm taraflara çözüm olacak formüller için iş birliğine açığız. İşverenler olarak her zaman tüm sorumluluklarımızı tam ve eksiksiz olarak yerine getirmenin bilinci içinde davrandık. Elimizi taşın altına koymaktan hiçbir zaman kaçınmadık. Bugüne kadar olduğu gibi bu süreçte de devletimizin yanında olduğumuzun altını bir kez daha çizeriz.

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolar için yeni rekor seviyeyi açıkladı! Döviz hesabı olanlar dikkat

Milyonlarca asgari ücretli çalışana ve emekliye yapılacak zammı iktidar medyası sızdırdı! İşte masada konuşulan ücretler

Piyasa Kahini İslam Memiş dolar ve altın için farklı bir taktik uygulayacağız dedi! Altın ve dolar alacaklar dikkat