Kent Haberleri

Milyonlarca emekli bu haberi bekliyordu: Bayram ikramiyelerinde artış....

Milyonlarca çalışan ve emekli, seçimlerin ardından gözlerini seçin öncesi verilen ekonomik vaatlere çevirdi.. Asgari ücret ve memur maaşlarıyla alakalı düzenlemeler beklenirken emeklilerin bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkabileceği konuşulmaya başlandı. İşte son dakika gelişmesinin tüm detaylarıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirdiği bir konuşmada, en düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya yükselttiklerini ve bayram ikramiyesini de 2 bin liraya çıkardıklarını belirtti

Ülkemizde emeklilerin bayram dönemlerinde aldıkları ikramiye miktarı, son açıklamalara göre önemli bir artış gösterecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirdiği bir konuşmada, en düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya yükselttiklerini ve bayram ikramiyesini de 2 bin liraya çıkardıklarını belirtti. Ayrıca, bu rakamların daha da yukarıya çıkarılması için çalışmaların yapıldığının altını çizdi.

Bu gelişme, emekliler arasında büyük bir memnuniyet yaratırken, ikramiye miktarının ne kadar artacağı merak konusu oldu. 

Noterlerde yeni dönem 1 Temmuz'da başlıyor: Alım satım yapacaklar dikkat

Son dakika! Altın fiyatlarıyla ilgili önemli uyarı: 350 lira birden yükselecek

Emekliye kademeli zam planı! Masadaki formüller neler?