Ekonomi

Milyonlarca emekliye kefilsiz şartsız kredi imkanı!

Acil nakit sorunu çeken emekliler PTT işyerlerinden basitçe temin edilecek 80.000 TL kredi çekmek için müracaat edebilecek. PTT’den alma imkânı sağlanan kredi ile ihtiyaçların değil, borçların ertelenmesi hedefleniyor.000 TL’ye kadar kredi imkânı sağlandı

Acil nakit ihtiyacı olan emeklilere PTT ve Aktif Bank iş birliğiyle kefilsiz, şartsız 80.000 TL’ye kadar kredi imkânı sağlandı. Kefilsiz ve koşulsuz tek SMS ile PTT desteğinden yararlanmak isteyen emekliler, müracaat onayı aldıktan sonra PTT şubelerine giderek 15.000 TL, 20.000 TL, 25.000 TL ve 80.000 TL'lik krediyi çekebilecek.

PTT VE AKTİF BANK’TAN KEFİLSİZ ŞARTSIZ KREDİ

Acil nakit sorunu çeken emekliler PTT işyerlerinden basitçe temin edilecek 80.000 TL kredi çekmek için müracaat edebilecek. Yüzde 2,49’dan başlayan düşük faiz oranları ile emeklilerin acil nakit ihtiyacının karşılanması hedefleniyor.

Kefilsiz ve koşulsuz müracaat yapılacak kredi amacıyla yüzde 2,49'dan başlayan faiz oraları ve basit ödeme seçeneklerinden de yararlanma imkânı sunulacak.

EMEKLİ KREDİSİ NASIL ALINIR?

80.000 TL’ye kadar kredi desteği sağlayan PTT, ilaveten 36 ay vade seçenekleri de sunuyor.

Acil nakit sıkıntısı çeken bütün emekliler, yapacağı müracaatın ardından kredilerini PTT şubelerinden kolayca temin edebilecek.

Aktif Bank, PTT işyerleri ve süratli müracaat kanalları aracılığıyla PTT’den alma imkânı sağlanan kredi ile ihtiyaçların değil, borçların ertelenmesi hedefleniyor.

SMS YÖNTEMİYLE EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

SMS ile 80.000 TL'ye kadar olan kredi talebinde bulunabilir ve anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Telefonunuzun mesaj bölümüne 'Emekli' yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı yazdıktan sonra tekrar boşluk bırakarak doğum tarihinizi gün-ay-yıl şeklinde yazabilir ve 3050'ye kısa mesaj gönderebilirsiniz. Başvurunun ardından emekli maaşını PTT üzerinden alan tüm vatandaşların 80.000 TL'ye kadar kredi talep etmesi mümkün olacak. SMS ile kredi başvuru yapabilmek için PTT'nin maaş müşterisi olunması gerekmektedir.

Bankadan yapılan açıklamaya göre faiz oranının, kredibiliteye göre değişkenlik göstermesi mümkün. Hesaplamada kullanılan %2,49 aylık akdi faiz oranı ise en düşük faiz oranı. Ayrıca sigorta primi kredi tutarı, müşterinin yaşına ve kredi vadesine göre değişkenlik gösterecek.