Ekonomi

Milyonlarca kişi bu haberi bekliyor! EYT’de SGK ve BAĞ-KUR’lulara kısmi emeklilik geliyor mu?

EYT’de son aşamaya gelinirken, SGK ve BAĞ-KUR’dan sigortalı olan milyonlarca vatandaş, kısmi emeklilik imkanı verilip verilmeyeceğini araştırıyor.  Peki EYT’de kısmi emeklilik gelecek mi?  En düşük EYT'li maaşı kaç TL olacak? Kısmi emeklilik kaç prim günü gerektirir? İşte ayrıntılar… EYT yasalaştığında pek çok çalışan emeklilik hayalini gerçeğe dönüştürecek

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşmasını sayıları 4,5 milyonu bulan büyük bir kitle nefesini tutmuş bekliyor.

EYT yasalaştığında pek çok çalışan emeklilik hayalini gerçeğe dönüştürecek.  Meclis Genel Kurulu’nda görüşüldükten sonra EYT’de son aşamaya gelinecek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzalamasının ardından EYT,  Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiş olacak.

Bu sürecin ardından eksik primini tamamlayanlar arasında  emeklilik başvuruları alınmaya başlarken,  3600 prim günüyle kısmi emeklilik getirilir mi? sorusu milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Bu konuda kendi adına işyeri olan kişiler veya şirket ortağı olanlar içinse önemli bir uyarı geldi.

  EYT’den emekli olanlara bayram ikramiyesi yatacak mı? EYT'de son durum ne?

İslam Memiş bombayı patlattı! Paraları yastık altından çıkarma zamanı! Gram altında büyük fırsatlar geliyor!

Başvurun, hemen almaya başlayın! Tam 1.000 TL ödeniyor!

Milyonlarca vatandaş yararlanacak… Bu ay hesaplara tam 4.337 lira yatacak!