27 / 04 / 2024

Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı bu haberdeydi! Temmuz'da maaşlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu

Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı bu haberdeydi! Temmuz'da maaşlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu

Memur ve emeklilere bekledikleri cevap Bakan Vedat Bilgin’den geldi. Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı temmuz ayında. Maaşlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu. İşte detaylar…



Yoğun çalışmalar sonrası 2022 yılı asgari ücret rakamı 4 bin 253 TL olarak belirlendi. Milyonlarca insanın gözü kulağı ise temmuz ayında gelecek olan haberde. “Asgari ücrete zam yapılacak mı” ya da “Memur ve emekli maaşlarına gelebilecek olan zammın miktarı ne kadar olacak” gibi soruların cevabını milyonlarca insan bekliyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ise konu ile ilgili bir açıklamada bulundu. Bilgin, bu konu ile alakalı çalışmaların gündemde olduğunu belirtti.

Bu durumda ise maaşlara gelecek olan enflasyon ile doğru orantılı rakamlar merak ediliyor.

Sabah'tan Faruk Erdem'in haberine göre, üç formül öne çıkıyor.

Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı bu haberdeydi! Temmuz da maaşlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön