Proje Güncel

Mimar Eren Talu eşini sadakatsizlikle suçluyor!

Ali Eyüboğlu bugünkü yazısında Defne Samyeli-Eren Talu çiftinin boşanma sürecinde yaşananlardan söz ediyor

Defne Samyeli-Eren Talu çiftinin boşanma sürecini şaşkınlıkla izliyorum. Daha doğrusu Talu'nun mahkemeye verdiği dilekçede dile getirdiği görüşlerini... Samyeli'nin "psikolojik şiddet görüyorum" diyerek açtığı boşanma davasında Talu'nun mahkemeye sunduğu savunmasındaki şu vurguya bakar mısınız?
"Eşim, çocuklarımın velayetini bana vermezse ve 1.5 milyon liralık tazminat talebini geri çekmezse, evliliğimize olan sadakatsizliğini delilleriyle birlikte mahkemeye sunacağım..."
Bu sözlerin sahibi "ne dediğini bilmeyen cahil biri" değil, Türkiye'nin en ünlü mimarlarından biri... Bir insan, 14 yıllık eşi ve çocukların annesi hakkında böyle bir laf eder mi?
Ederse de ona, "Madem eşin seni aldatıyordu, niye boşanma davası açan taraf sen olmadın? Şimdiye kadar nasıl içine sindirdin bu ihaneti? Eşin çocuklarının velayetini ve 1.5 milyon lira tazminat istemese, onun sadakatsizliğini içine sindirmeye devam edecek miydin?" diye sormazlar mı?
Sorarlar sormasına da, yanıt bulamazlar...
Varsayalım ki Talu'nun iddiası doğru...
Öyle olsa dahi Talu'nun, medyaya yansıyacağını bile bile eşine böylesine bir suçlamada bulunurken çocuklarını da düşünmesi gerekmez mi? İnsan, bu haberleri çocuklarının veya arkadaşlarının da okuyacağını hesap etmez mi?
1.5 milyon lira tazminattan kurtulmak için buna değer mi?
Galatasaray'ın yeni stadyum inşaatında taahhüdünü yerine getiremediği için TOKİ'nin sözleşmesini feshedip milyonlarca dolar zarara soktuğunda bile çamura yatmadan dik durmayı becerebilen Talu, nasıl oldu da böyle bir hata yaptı, aklım almadı!
Demek ki bazıları için para, itibardan, onurdan daha kıymetli!
Milliyet Cafe

İlgili haber:

Defne Samyeli Eren Talu'ya hapis istemiyle dava açtı!