01 / 05 / 2024

Mimar ve Mühendisler Grubu 7 Ağustos'ta iftarda toplanıyor!

 Mimar ve Mühendisler Grubu 7 Ağustos'ta iftarda toplanıyor!

Mimar ve Mühendisler Grubu 07 Ağustos 2012 Salı günü Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi – Haliç Salonu’nda iftar için toplanıyor




Mimar Ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Avni ÇEBİ tarafından; 



Bilindiği üzere ülkemizde dünyanın çeşitli bölgelerinde ihtiyaç sahibi insanlara yardım götürmek üzere çalışmalar yapan çeşitli yardım kuruluşlarımız vardır. Ülkemizdeki yardım kuruluşları Gıda yardımından, eğitim faaliyetlerine, Tıbbi yardımdan barınma yardımlarına, Su kuyularından okul ve hastane inşaatına kadar bir çok konuda faaliyet göstermektedirler. Dünyada ise bu konularda çalışmalar yapan ihtisaslaşmış yardım kuruluşları faaliyetlerini sürdürmektedir.


Mimar ve Mühendisler Grubu Türkiye ve dünyada faaliyet gösteren yardım kuruluşları ile birlikte hareketle kendi ihtisas alanına giren konularda yeryüzündeki yardıma muhtaç insanlara yardım götürmek amacıyla Yeryüzü Mühendisleri adı altında bir oluşum meydana gelmiştir.


MMG’ nin geleneksel iftarında MMG Üyeleri ve Yeryüzü Mühendisleri bir arada olacak.

 

Tüm MMG Üyeleri ve dostlarımızın katılımı ile 07 Ağustos 2012 Salı günü Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi – Haliç Salonu’nda grubumuz organizasyonunda gerçekleşecek geleneksel MMG iftar yemeğinde buluşuyoruz.





Geri Dön