06 / 05 / 2024

Mimarlar Odası'ndan Osman Zolan'a ziyaret!

Mimarlar Odası'ndan Osman Zolan'a ziyaret!

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Başkan Zolan, "Mimarlarımızla birlikte hareket ederek, şehrimizin mimarisini en güzel hale getirmek ortak amacımız" dedi.




Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Yeni seçilen yönetime başarılar dileyen Başkan Zolan, "Mimarlarımızla birlikte hareket ederek, şehrimizin mimarisini en güzel hale getirmek ortak amacımız" dedi.


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Suat Bilgin ve yönetim kurulunu kabul etti. Şube Başkanı Bilgin, kendilerine verdiği desteklerinden dolayı Başkan Zolan'a teşekkür ederek, "Şehrimizin dizaynında belediyelerimizle birlikte ortak hareket edeceğiz" dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan ise, yeni yönetimin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Ben mimarları sanatçılar olarak görüyorum. Mimarların yaptığı evler, yerleşim yerleri şehrin bütününü oluşturuyor. O nedenle mimarlarımızla birlikte hareket ederek, şehrimizin mimarisini en güzel hale getirmek ortak amacımız" dedi. 


"Denizli mimari olarak önemli bir aşama kaydetti"


Denizli'nin son yıllarda mimari olarak önemli bir aşama kaydettiğini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Denizli'de gerek özel sektör, gerekse kamu kurumlarının güzel mimari eserlerini gördüklerini sözlerine ekledi. Açıklamanın ardından Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Bilgin ve beraberindekiler ile bir süre sohbet eden Başkan Zolan, ziyaretçileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 




Denizli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön