30 / 06 / 2024

Mimkon Kale Kent'te yüzde 50 peşinatla! 6 ay sonra teslim!

Mimkon Kale Kent'te yüzde 50 peşinatla! 6 ay sonra teslim!

Mimkon Yapı'nın Kale Kent projesinde yer alan konutların teslimleri 6 ay sonra gerçekleştirilecek. 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutların yer aldığı projeden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.



Mimkon Yapı imzası ile inşa edilen Kale Kent projesi Kocaeli İzmit'de yükseliyor. Satışların devam ettiği Kale Kent projesinde 42 adet konut bulunuyor.

Arsa alanı 5 bin 600 metrekare olarak açıklanan Mimkon Kale Kent projesinde villa konseptli konutlar yer alıyor. Kale Kent'teki konutlar 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Peki Mimkon Kale Kent projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Mimkon Kale Kent projesinin teslimleri ne zaman yapılacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Mimkon Kale Kent projesi ile ilgili detaylar...

Mimkon Kale Kent te yüzde 50 peşinatla! 6 ay sonra teslim!

Mimkon Kale Kent projesinde yer alan 3 oda 1 salon villa konseptli konutların fiyatları 4 milyon 250 bin TL'den başlıyor.

Ayrıca bahçesi ve ayrı otoparkı bulunan villaların teslimlerinin 6 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 150 metrekare alana sahip konutların 80 metrekarelik yeşil alanı bulunuyor.

Mimkon Kale Kent projesinde yer alan konutlar için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar 6 ay vade imkanıyla ödenebiliyor. 

KALE KENT NEREDE?

İzmit Kale Kent projesi şehir hastanesine 2 dakikada, İzmit merkeze 4 dakika mesafede yükseliyor.   

Telefon: 0541 680 24 12
Web: https://www.mimkonyapi.com/


Tona Beytepe resmen başlıyor! Ankara'ya 304 konutluk yeni proje geliyor! 

Raf Vega Sasalı Villaları'nda hemen teslim 6+1 villalar! 

Station Butik’te 2 milyon 200 bin TL’ye hemen teslim tapu!  


Geri Dön