22 / 07 / 2024

Mimsan ürünlerinde garanti süresini 7 yıla çıkarıyor!

Mimsan ürünlerinde garanti süresini 7 yıla çıkarıyor!

Mimsan, ilave hiçbir ücret talep etmeden, ürünlerine verdiği 2 yıl garanti süresini 5 yıl daha uzatıp toplam 7 yıla çıkartarak bir kez daha müşterilerinin yanında olduğunu kanıtlıyor.




Mimsan Group şirketlerinden olan ISI TEKNOLOJİSİ A.Ş. MİMSAN markası ile ısı cihazları üretiminde Türkiye pazarında yerli sermaye ile üretim yapan en büyük firma konumundadır.MİMSAN ISI TEKNOLOJİSİ, deneyimli kadrosu, ürün kalitesi, müşteri odaklı tasarım anlayışı ve satış sonrası servis hizmetleri ile sektörün önde gelen firmaları arasında yer almaktadır.Müşterilerin talep ve beklentilerini eksiksiz karşılamak için çalışan MİMSAN, her ihtiyaca ve bütçeye uygun çözümler bulmakta; müşterilerine farklı özellikte geniş ürün seçenekleri sunmaktadır.


MİMSAN ISI TEKNOLOJİSİ A.Ş.; Katı, Sıvı ve Gaz yakıt ile çalışabilen merkezi sistem sıcak su kazanları, Gaz yakıtlı yüksek verimli yer tipi yoğuşmalı kazanlar, katı yakıtla çalışabilen bireysel sıcak su kazanları, üretimi yapılan cihazlara uygun ekonomi ve kontrol panelleri, Sıcak su hazırlama ve depolama için boylerler, panel radyatör ve havlupanlar, brülör, kapalı ve açık genleşme, kontrol vanaları gibi ısıtma sistemlerinde ihtiyaç duyulan ürünlerin üretim ve pazarlamasını yapmaktadır.


Sektörde yaşanan yenilikleri ve gelişmeleri üretimine anında yansıtan ISI TEKNOLOJİSİ A.Ş. TSE, Bureau Veritas, TÜV, BSI, Türk Loydu gibi ulusal ve uluslararası kalite kuruluşlarından almış olduğu ISO, TSE ve CE sertifikaları ile kalitesini tescillemektedir.


Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından mecburi garanti süresi 2 yıl olarak belirlenmiştir. MİMSAN markası ile üretilen kalorifer kazanları, doğru ve kaliteli malzeme seçimi, doğru üretim teknikleri ve sertifikalı kaynakçıların yanında üretim sürecinin her aşamasında kalite kontrolleri yapılarak tüketiciye sunulmaktadır. MİMSAN markalı ürünlere verilen 7 yıl garanti ürün kalitesinin bir göstergesidir. 


MİMSAN müşterilerinin ek hiçbir ücret ödenmeden 7 yıl boyunca faydalanacağı garanti uygulaması için, ürünlerin periyodik bakımlarının MİMSAN yetkili servislerine yaptırılması yeterli olacaktır.  


MİMSAN markalı ürünleri tercih eden tüketiciler, ekonomik yakıt tüketiminin yanında sorunsuz olarak kullanacakları cihazlar ile uzun yıllar boyunca yuvalarındaki sıcaklığı garanti altına almış olacaklardır.   


MİMSAN ISI TEKNOLOJİSİ A.Ş., yurtiçi ve yurt dışında bulunan 100’ü aşkın bayii ve servisi ile “SICAK DOSTLUKLAR” kurmaya devam ediyor…



Geri Dön