07 / 05 / 2024

Mimta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Mimta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Saban tarafından kuruldu. 



Mimta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Saban tarafından kuruldu. 

Mimta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirket Türk Ticaret Kanunu' ndaki esaslar çerçevesinde ve Esas Sözleşmesindeki yazılı amaç ve konularla iştigal etmek üzere kurulmuştur. Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1.Gayrimenkul inşaatı, danışmanlığı, alımı, satımı, projelendirmesi, planlaması, pazarlaması, işletmesi ve her türlü yatırımı ile ilgili ticari faaliyette bulunmak. Yurtiçive yurtdışında arazi geliştirme, arazi alıp satma, her türlü arazı ticareti ve inşaatı yapma, pazarlama, Yap-İşlet devret yolu ile inşaat, taahhüt ve dekorasyon işleri ile bu işlere ait araştırma, etüd, planlama, fizibilite, projelendirme, şehircilik imar planları ve müşavirlik yapmak, her türlü otel, motel ve turistik işletmeler, yat çekme yerleri ve limanları ve termik tesisleri ile bunlara ait yan tesisleri kurmak, kurdurmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, yenileme ve tevsi işleri yapmak, bu faaliyetlerle doğrudan doğruya ve/veya dolaylı iştigal eden yerli ve yabancı özel ve/veya resmi kuruluşlarla, belediyelerle ortak girişimlerde bulunmak, ekonomik teknik ve ticari işbirliği yapmak, ortaklıklar kurmak. 2.İnşaat projeleri ve yapı işleri ile ilgili her türlü yatırım ve ticari faaliyette bulunmak. İnşaat malzemesi, toplu konut, sosyal konut, işyeri, depo, fabrika tarım tesisleri, baraj, köprü, demiryolu, otoyol, metro, tramvay, inşaatı ve her türlü sınai tesislerin inşaatları ile bunlarınkurulması, gayrimenkullerin çeşitli inşaat malzemelerinin alım, satımı bu işlerin resmi ve özel sektör ile yurt içi ve yurtdışı ihalelerine katılmak ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Geri Dön