Genel

Mine, Güral Sapanca Wellness Park'ta konser verecek

Güral Sapanca Wellness Park, Sevgililer Günü'nde aşkın en güzel halini sizin için unutulmaz bir deneyime dönüştürüyor

1993 yılında Ajlan-Mine ikilisi olarak çıkardıkları “Pranga Zinciri” albümüyle akıllarda yer eden, Türk pop müziğinin öncü isimlerinden “Mine” Sevgililer Günü'nde canlı sahne performansıyla Güral Sapanca Wellness Park'ta olacak.

Yorucu ve uzun kış günlerinde tüm bedenlerin ihtiyacı şüphesiz biraz olsun şımartılmak…  “Güral Sapanca Wellness Park”, kışın yorgunluğundan sıyrılırken, sevgilinizle geçireceğiniz romantik bir hafta sonunun keyfini sürmek, bedeninizle birlikte aşkınızı da tazelemek için, bu Sevgililer Günü'nde sizi “İstanbul'un arka bahçesine” davet ediyor.

İşte Güral Sapanca Wellness Park'tan 2010 Sevgililer gününün en romantik önerisi:

13 Şubat Cumartesi gecesi keman eşliğinde romantik bir karşılamayla başlayan gece, Mine Çağlıyan'ın canlı performansı eşliğinde yenecek akşam yemeği ile devam ediyor. Gecenin sonunda ise çiftleri odalarında sevgililer gününe özel sürprizler bekliyor.

Tadına doyulmaz lezzetlerin sunulduğu brunch ile başlayan Pazar günü Aliva Spa'nın sevgililere özel hazırladığı programla sürüyor.

Aliva SPA VIP süitinde sevgiliniz ile birlikte geçireceğiniz üç saatlik program, aromatik esanslarla sizin için özel olarak hazırlanan saunada başlıyor. Sauna seansının hemen ardından cildinize tazelik kazandırıp, yenileyen peeling bakımı ile devam eden bu eşsiz deneyim esnasında hem kullanılan altın özlü peelingin cildinize verdiği ışıltıyı hissedecek, hem de aromatik yağların rahatlatıcı kokusu ile dinleneceksiniz. 

Yenileyici vücut bakım terapisinin ardından kırmızı gül yaprakları ile donatılmış jakuzide şampanyanızı yudumlarken keyifli dakikalar geçirebilir ve arzu ederseniz Güral Sapanca Wellness Park'ın özel sevgililer günü pastasının tadına bakabilirsiniz. Son olarak Balili terapistler tarafından uygulanan Geleneksel Bali masajı, sizi hem dinlendirecek hem de bu romantik günü daha da keyifli hale getirecek… 

Rahatlamak, yenilenmek ve Sevgililer Günü'nün keyfini doyasıya çıkarmak isteyenler için SPA ve wellness hizmetleriyle “Güral Sapanca Wellness Park” sizi ayrıcalıklı tatilin baştan çıkarıcı sihrine dahil ediyor. Sevgililer Günü özel programıyla rahatlayıp, Türkiye'nin en büyük kapalı SPA havuzunda tazelenebileceğiniz ve uçsuz bucaksız ormanda yeşilin tadını doyasıya çıkarırken yenileneceğiniz aşk kadar büyülü bir hafta sonu “Güral Sapanca Wellness Park” ta sizi bekliyor…