Otomobil

Mini Cooper 3 kapı fiyatları yenilendi! İşte 31 Mart 2022 Fiyat listesi!

Mini Cooper tutkunlarının merakla beklediği fiyat listesi sonunda belli oldu. Bizde sizler için Mini Cooper 3 kapı modelinin fiyatlarını ve özelliklerini derledik. Peki fiyatlarındaki son durum nasıl? Modelin özellikleri neler? Ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz...png" />Ülkemizde satışa çıkmasının ardından uzun bir süre geçse de hala popülerliğini koruyan Mini Cooper modeller, özellikle hanımların ilk tercihleri arasında yer alıyor

Ülkemizde satışa çıkmasının ardından uzun bir süre geçse de hala popülerliğini koruyan Mini Cooper modeller, özellikle hanımların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Minimal boyutlara sahip bir otomobil arayış saysanız Mini Cooper 3 kapı modelinin özelliklerine ve fiyat listesine göz atabilirsiniz.

Mini Cooper 3 Kapı modeli yenilenen tasarımı ile bir çok kullanıcısında tam not aldı. Otomobil güçlü görünümü ve sıradışı tasarımı sayesinde sınıfında ön plana çıkmayı başarıyor. Minimalize edilmiş boyutları ise modeli dar şehir sokakları için mükemmel bir hale getiriyor. Peki Mini Cooper 3 kapı modelinin fiyat listesi nasıl? İşte cevabı...

Mini Cooper 3 kapı, yenilnemiş teknik özellikleri ve göz alıcı tasarımı ile birlikte en çok satan modellerden biri. Standart donanım baz seviyesi 8.8 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekranı navigasyon özelliği ile birlikte geliyor.

3 ve 4 silindirli TWIN Power Turbo motorları, otomobile yüksek tork gücü sağlayarak hızlı kalkış yapabilme imkanı sunuyor. Arka koltukları kapattığınızda 310 litrelik bagaj alanı mevcut.

Yeni MINI 3 Kapı 31 Mart 2022 Fiyat listesi

1 - Otomatik Benzin Cooper Classic
Satış Fiyatı:
653.265 TL

2 - Otomatik Benzin Cooper Signature
Satış Fiyatı:
764.350 TL

3 - Otomatik Benzin Cooper Iconic
Satış Fiyatı:
872.886 TL

4 - Otomatik Benzin Cooper Resolute Edition
Satış Fiyatı:
900.498 TL

Editörün notu: Bu haber 31 Mart 2022 16.45'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 86 kuruş, euro 16 lira 35 kuruş, altının gramı ise 925 lira 61 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Yeni MINI 3 Kapı güncel fiyat listesini görmek için tıklayın

Mini Cooper fiyatlarında son 3 gün! Bu fırsatı kaçırmayın! İşte 28 Mart 2022 Fiyat listesi!

Yeni MINI Cooper modelleri Mayıs'ta Türkiye'de!

Mini John Cooper Works fiyatları coştu! İşte 2022 Mart fiyat listesi!