16 / 05 / 2024

Mir Evleri'nde 176 bin TL'ye!

Mir Evleri'nde 176 bin TL'ye!

Mir Evleri Projesi, Kemerburgaz'ın yemyeşil doğasının tarihle birleştiği Göktürk'te Bau Tim inşaat tarafından hayata geçiriliyor



Proje, Kemerburgaz'a adını veren tarihi kemerlere 500 metre uzaklıkta inşa ediliyor. Şehre onbeş dakika uzaklıkta yer alan Mir Evleri cafe, restaurant, alışveriş ve eğlence merkezleri ile eğitim ve sağlık kurumlarına  yürüme mesafesinde konumlandırılıyor.

Mir Evleri, 863 metrekare alan üzerine, tek blokta 35 daireden oluşuyor. Projedeki daireler, 80 metrekare ile 235 metrekare arasında yaşam alanı sunuyor. Mir Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve  4+1 daire seçenekleri 176 TL ile 520 TL arasında satışa sunuluyor. İstanbul'un gelişimi ile dikkat çeken ilçelerinden olan Kemerburgaz Göktürk'te inşa edilen Mir Evleri Projesi 2010 yılının Haziran ayında teslim edilecek.

Proje iç  bahçesi ile benzerlerinden farklılaşıyor...

Mir Evleri'nde her dairenin penceresi gizli bir bahçeye açılıyor. Bu özel bahçe süs havuzu ve canlı çiçekleri ile projeyi özgün kılıyor. Bahçe içerisinde yer alan oturma grupları, daire sakinlerine, ailece birlikte keyifli zaman geçirme imkanı sunuyor. Mir Evleri, Kemerburgaz'ın yeşillikleri arasında şehrin gürültüsünden ve stresinden uzak doğa ile başbaşa yaşama ayrıcalığı sunuyor. Projede yer alan kapalı havuz, sauna ve fitness center da, günün her saati spor yapabilme olanağı sağlayarak, yaşam kalitesini yükseltiyor.. Projede ayrıca her daireye ait kapalı otopark ve depo bulunuyor. Mir Evlerin'nin satış ve pazarlamasını üstlenen RE/MAX Ahenk Ofisi'ne 0212 342 4 342 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.
www.bautim.com.tr


Geri Dön