29 / 04 / 2024

Miracle Residence fiyatları!

Miracle Residence fiyatları!

Firma: Mön İnşaat

Proje: Miracle Residence

Miracle Residence fiyatları 178 bin liradan başlangıç gösteriyor, projede yer alan konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı...




Miracle Rezidans Kurtköy Projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy 'de  Mön İnşaat  imzası ile yükseliyor. 


Miracle Residence fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Miracle Residence fiyatları hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Miracle Residence 'ta; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Miracle Residence fiyatları stüdyo konutlar için 178 bin lira olarak belirlendi. Mön İnşaat  Miracle Residence  fiyat bilgisi için Pendik Kurtköy Miracle Residence satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


124 adet konutun yer aldığı Miracle Residence Kurtköy Projesi 'nde yer alan konutların alanları 42 metrekare ile 243 metrekare arasında değişiyor. Pendik Kurtköy Miracle Residence satılık daire fiyatları hakkında daha detaylı bilgi için satış ofisini arayabilirsiniz.


Miracle Residence 'ta; fitness merkezi, sauna, botanik bahçe, açık / kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, voleybol sahası, buhar banyosu gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Miracle Residence iletişim:

Telefon: 0216 482 60 08

Web Adresi: www.miracleresidence.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön