Sektörel

Mira'dan yüksek yapılara iskelesiz çözümler!

Mira, iskele, vinç gibi geleneksel yöntemlerle ulaşılması mümkün olmayan yüksek ya da derin noktalarda yapılacak çalışmalar için farklı çözümler üretiyor.

Mira, iskele, vinç gibi geleneksel yöntemlerle ulaşılması mümkün olmayan yüksek ya da derin noktalarda yapılacak çalışmalar için farklı çözümler üretiyor.


Birçok ülkede ve farklı iş kollarında çalışmış ip teknisyenlerinden oluşan 7 ortağın 2013 yılında kurduğu şirket, petrol, doğalgaz ve petrokimya endüstrisinden, inşaat sektörüne, rüzgar türbinlerinden silolara ve macera parklarına kadar farklı sektörlerde her türlü iple erişim, yüksekte çalışma, tahribatsız muayene hizmeti sunuyor. Firma, Mira İple Erişim ve Yüksekte Çalışma Eğitim Merkezi'nde de 'iple erişim teknisyenleri' yetiştiriyor. Mira Operasyon Müdürü Banş Ateş, 'Şirketin kuruluşundan itibaren KOSGEB'in desteklerinden yararlanıyoruz. Bu destekler kısıtlı bir sermayeyle kumlan Mira'nın hedeflediği noktalara daha hızlı gelmesini sağlıyor' dedi. 


Mira'nın, Profesyonel İple Erişim Teknisyenleri Derneği (SPRAT), Endüstriyel İple Erişim Ticaret Birliği (IRATA) ve Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) gibi ulusal ve uluslararası kuruluşlara üye olduğunu vurgulayan Ateş, aynca Global Wind Organisation (GWO) Akreditasyonu, ISO 9001 ve OHSAS 18001 Sertifikasyonlarına sahip olduklannı anlatıyor. Hizmetlerini B sınıfı iş güvenliği uzmanı ve SPRAT 13, IRATA L3 teknisyenleri ile verdiklerini dile getiren Ateş, 'Türkiye'deki en deneyimli ve uluslararası düzeyde sertifikalı uzman personelleri barındırıyoruz. Sunduğumuz denetleme, bakım, onarım, montaj ve temizlik çalışmalannı, doğru ve global kurallara uygun olarak yapıyoruz' diye konuştu. 


Haber Ekspres