05 / 05 / 2024

Mirage Rezidans ulaşım bilgileri!

Mirage Rezidans ulaşım bilgileri!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Mirage Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje Bağcılar Konutları Atatürk Havaalanı'na, metroya, metrobüse, Tem Otoyolu'na yakın bir bölgede yer alıyor. Proje İstanbul Bağcılar - Güneşli'de yükseliyor.



Mirage Rezidans projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Yatırım bedelinin 300 milyon TL olarak belirlendiği proje 3 blok şeklinde yükseliyor.


Mirage Rezidans projesinde toplam 342 adet rezidans daire ve 60 mağaza yer alıyor. Projede yarı olimpik yüzme havuzu, açık hava ve fitness alanı, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları,  yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


Mirage Rezidans projesi 73 bin metrekare inşaat alanına yayılıyor. Lansmana özel yüzde 10 indirimin uygulandığı projedeki daire alanları 58 metrekareden başlıyor, 234 metrekareye kadar ulaşıyor.


Mirage Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje metrobüse, Tem Otoyolu'na,Bağcılar Konutları Atatürk Havaalanı'na yakın mesafede yükseliyor. Projenin  Mirage Rezidans  Evleri Basın Ekspres yoluna cephesi bulunuyor.


Mirage Rezidans iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön