06 / 05 / 2024

Mis Group, organik ürünler kullanacak!

Mis Group, organik ürünler kullanacak!

Temizlik ve Güvenlik Sektörü"nde 1988 yılından beri hizmet veren Mis Group, temizlik hizmeti verdiği merkezlerin bir kısmında artık organik ürünler kullanacak



Bu uygulamayı, ilk olarak İstanbul Safire Residance"da başlatacak olan firma, talebe bağlı olarak diğer müşterilerine de bu hizmeti sunacak.

Almanya"dan ithal edilen œKlar marka ECO sertifikalı organik temizlik ürünleri ile anlaşma yapan firma, œorganik temizlik kavramını Türkiye"de yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Bünyesinde bulunan œMis Service Class şirketi ile başta İstanbul olmak üzere Türkiye"nin çok önemli, Residance ,AVM ve iş merkezlerinin temizlik hizmetini yürüten Mis Group, İş Sağlığı ve Güvenliği, Kalite Hizmet, çevre Yönetim Sistemi gibi bir çok kalite belgesine sahip.

œMis Service Class A.şž. Genel Müdürü konuyla ilgili Temizlikte yeni çağın bu girişimle başlayacağını, insan sağlığına ve doğaya uyumlu ürünler kullanılarak yapılan temizliğin artık çağımızın bir gerekliliği olduğunu, Mis Servis Class olarak bir ilke imza atmaktan çok mutlu olduklarını belirtti.


Geri Dön