28 / 04 / 2024

Mistral GYO Çeşme projesi 24 Şubat'ta satışta! Yeni proje!

Mistral GYO Çeşme projesi 24 Şubat'ta satışta! Yeni proje!

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde satışların başlayacağı tarih açıklandı. İşte proje ile ilgili detaylar...



Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Çeşme projesinin lansmanı hakkında açıklama yaptı. 

Mistral GYO tarafından  İzmir  ili, Çeşme ilçesi, Sakarya Mahallesi, Boyalık mevkii 5575 ada 3 parselde hayata geçirilecek proje için bir son dakika açıklaması yapıldı. 

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde 24 Şubat 2024 tarihinde lansman yapılacak ve projedeki satışlar başlayacak. 

Mistral GYO Çeşme projesi 24 Şubat ta satışta! Yeni proje!

Mistral GYO tarafından söz konusu projenin ruhsatı 29 Aralık 2023 tarihinde alınmıştı. 16 bin 376,12 metrekare büyüklüğe sahip arsa üzerinde inşa edilecek olan Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinin inşaatına geçtiğimiz Ocak'ta başlanılacağı belirtilmişti. Yapı ruhsatlarının alınmasının ardından projenin en geç 24 (yirmidört) ay içinde tamamlanabileceği açıklandı. 

25 Ocak 2024 tarihinde yapılan bir başka açıklamada da Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde inşaat alanındaki kazı işlerinin tamamlanma aşamasına geldiği belirtilmişti. Kazı işlerini takiben temel altı tesviye betonu dökümü ve temel altı su izolasyon işlerine de hızlıca başlanıldığo ve yüzde 50 seviyesine ulaşıldığı ifade edildi. 

7 blok şeklinde inşa edilmesi planlanan projenin, bir bloğu için temel betonlarının döküldüğü ve diğer blokların temel imalatlarının da sürdüğü belirtildi. 

Mistral GYO, İzmir’in yükselen değeri Bayraklı’daki Mistral İzmir projesindeki son konutları da geçtiğimiz ay yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışa sundu. Söz konusu projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 37 katlı konut bloğu olan projede toplam 110 adet daireye yer veriliyor. 

ASCE GYO'dan Gaziantep'e yeni villa ve konut projesi! İmzalar atıldı!

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Boutique Vadi Residence'ta peşin ödemelere özel indirim! Teslimler 2 ay sonra!

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!


Geri Dön