30 / 04 / 2024

Mistral GYO inceleme süresini uzattı!

Mistral GYO inceleme süresini uzattı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Büyük Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı'nca yapılan inceleme sürecini uzattı.



Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  İzmir  Büyük Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı'nca yapılan inceleme hakkında açıklama yaptı.

Mistral GYO'nun 2014 yılına ait mali kayıtlarının 30 Ocak 2017 tarihinde başlayan "Stopaj, Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi ve Katma Değer Vergisi" konulu vergi incelemesine ilişkin olarak T.C. Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı, İzmir Büyük Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı'nca gönderilen yazı ile bahse konu inceleme süresi 16 Nisan 2018 tarihine kadar uzatıldı.

Mistral GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin 2014 yılına ait mali kayıtlarının 30.01.2017 tarihinde başlayan "Stopaj, Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi ve Katma Değer Vergisi" konulu vergi incelemesine ilişkin olarak T.C. Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı, İzmir Büyük Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı'nca gönderilen yazı ile bahse konu inceleme süresi 16.04.2018 tarihine kadar uzatılmıştır.


Geri Dön