02 / 05 / 2024

Mistral GYO Konak projesinin değeri belli oldu!

Mistral GYO Konak projesinin değeri belli oldu!

Mistral GYO, Konak projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Mistral GYO Konak projesinin değeri...



Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP), İzmir İli Konak ilçesi Mersinli Mahallesi 8623 ada 21 parsel ile ilgili Gayrimenkul Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

Mistral GYO Konak projesi,  İzmir  ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alıyor. Taşınmaza ulaşım; Şehitler Caddesinden Liman-Alsancak istikametinde gidilirken, sağ kolda ayrılan 1561. Sokağa, daha sonra bu sokağı kesen Anadolu Caddesine devam edilip, yaklaşık 230 mt ilerledikten sonra sol kolda başlayan 1570. Sokağa girilmek suretiyle sağlanıyor. Yakın çevresinde İzmir Adliye Sarayı, İzmir Posta İşletmeleri Müdürlüğü, Sunucu Plaza, Rod Kar İş Merkezi, Sabah Gazetesi, Sunset Plaza, Folkart Towers, Mistral İzmir, Ege Perla projeleri, Atatürk Stadyumu, Halkapınar Metro istasyonu ile boş arsalar yer alıyor.  Ayrıca Salhane ve Halkapınar Metro durağına yakın olması nedeni ile raylı sistem ile ulaşım sağlanabiliyor.

Mistral GYO Konak projesinin değeri belli oldu!

Mistral GYO Konak projesinin Mistral GYO A.Ş.’nin hissesine düşen toplam pazar değeri 40 milyon 40 bin TL olarak belirlendi.

Mistral GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri III , N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, Şirket portföyunde bulunan İzmir İli, Mersinli mah., 8623 ada 21 parsel arsa vasıflı gayrimenkule ait Değerleme Raporu ektedir.

Değerleme raporu için tıklayın

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com 


Geri Dön