28 / 04 / 2024

Mistral GYO'dan kar dağıtım politikasına ilişkin açıklama!

Mistral GYO'dan kar dağıtım politikasına ilişkin açıklama!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar dağıtım politikasına ilişkin bildirim yayınladı.



Mistral GYO Yönetim Kurulu üyeleri 2018/21 sayılı karar ile, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan II-19.1 Nolu Kar Payı Tebliğinin 4 üncü maddesi gereği hazırlanan Kar Dağıtım Politikası'nın 2 Ekim 2018 tarihinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurulun onayına sunulmasına oyçokluğu ile karar verdi.

Mistral GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulu üyeleri 11.09.2018 ve 2018/21 sayılı karar ile, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan II-19.1 Nolu Kar Payı Tebliğinin 4 üncü maddesi gereği hazırlanan ve aşağıda yer alan Kar Dağıtım Politikası'nın 02.10.2018 tarihinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurulun onayına sunulmasına oyçokluğu ile karar vermiştir.

 
MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

  
KAR DAĞITIM POLİTİKASI

  
Şirketimizin Kar Dağıtım Politikası ;

  
Sermaye Piyasası Kanunu, Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Kurulu ikincil düzenlemeleri ve bu kapsamda Kurumsal Yönetim İlkeleri ile şirket esas sözleşme hükümleri uyarınca Yönetim Kurulu'nun teklifi ve Genel Kurul'da alınan Karar doğrultusunda belirlenmektedir.

  
Kâr dağıtım döneminde Şirketin ihtiyaçları ve dağıtılabilir kâr tutarı dikkate alınarak gerektiğinde dağıtılabilir yedekler/yedek akçelerin de kullanılmasına genel kurul karar verebilir.

  
Yönetim Kurulu, her yıl Genel Kurul'un onayına sunacağı kâr dağıtım teklifinde ;

  
·         Şirketin finansal pozisyonu, yapılacak yatırımlarla ilgili diğer fon ihtiyaçları, sektörün içinde bulunduğu koşullar, genel ekonomik koşulları,

  
·         Ortaklarımızın beklentileri ile Şirketin karlılık durumunu

 


Geri Dön