GYO

Mistral İzmir projesindeki 3 gayrimenkul 54 milyon 987 bin TL'ye satıldı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mistral İzmir binasında gerçekleştirilen gayrimenkul satışını ve bedelini duyurdu. İşte ayrıntılar...   

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 40/3/ç Maddesi Kapsamında açıklama yayımladı. 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mistral İzmir binasında gerçekleştirilen gayrimenkul satışını ve bedelini duyurdu. 

Peki Mistral İzmir projesinde kaç gayrimenkul, ne kadar bedelle satıldı? İşte Mistral İzmir projesindeki o satış ile ilgili ayrıntılar...

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mistral İzmir binasında yer alan 918 metrekare toplam alana sahip 3 gayrimenkulün satışının 28 Kasım'da yapıldığını açıkladı.

Mistral İzmir binasında yer alan 918 metrekarelik 3 gayrimenkul, KDV hariç 54 milyon 987 bin 114,85 Türk Lirası bedelle satıldı. 

Söz konusu taşınmazların 2021 yılı değerleme raporunda yer alan ekspertiz değeri toplamı; KDV hariç 13 milyon 413 bin Türk Lirası olarak açıklandı. Bu işlemin aktif büyüklüğe oranı da yüzde 10,24 olarak belirtildi. 

Mistral İzmir projesi, konut - ofis - otel ve çarşı konseptiyle İzmir'e yeni bir soluk katıyor. Betonarme ve çeliğin birlikte kullanıldığı ve kompozit bir yapı olma özelliğine sahip Mistral İzmir projesi, akıllı ev sistemi ile donatıldı. Seçkin restoranları, cafeleri, barları içinde yaz kış kullanıma açık havuzu bulunan fitness-spa merkeziyle dikkat çeken Mistral İzmir, kentin yeni cazibe merkezlerinden oldu.

Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere farklı konut tipleri yer alıyor. 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde bulunan, Mistral İzmir binasında yer alan, 918 m2 toplam alana sahip 3 adet taşınmazın KDV hariç 54.987.114,85 TL bedelle satışı bugün gerçekleşmiştir. Söz konusu taşınmazların 2021 yılı değerleme raporunda yer alan ekspertiz değeri toplamı; KDV hariç 13.413.000.-TL. dir. Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 40/3/ç maddesi kapsamında işbu işlemin en son ilan ettiğimiz finansal tablolarda yer alan aktif büyüklüğüne olan oranı %10,24'dir.

Mistral GYO Çeşme projesinde flaş gelişme! Tapusu alındı!

Mistral GYO İzmir Konak projesindeki 222 adet bağımsız bölümün tapusunu aldı! 

Mistral GYO İzmir Çeşme projesi başlıyor!