28 / 04 / 2024

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Firma: Mistral GYO

Proje: Mistral İzmir

Mistral GYO, İzmir’in yükselen değeri Bayraklı’da hayata geçirdiği Mistral İzmir projesinde son daireleri yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışa çıkardı. 



Mistral GYO, İzmir’e saygı projesi olarak inşa ettiği Mistral İzmir’deki portföyünü yeniden satışa açtı. Mistral İzmir, körfezin dünyaya nam salmış güzelliğine hakim, lüks, ferah, şık, akıllı ev sistemi ile donatılmış konforlu daireleri, sosyal olanakları, seçkin restoran ve kafelerin yer aldığı çarşısı ile ayrıcalıklı ve prestijli bir yaşam vaat ediyor. Satışa açılan portföydeki daireler kısa süreliğine özel ödeme avantajlarıyla satışa sunuldu.

Mistral İzmir, lüks segmentte mimari uygulamaları, akıllı ev teknolojisi, yüksek tavanları, panoramik manzarayı kesintisiz sunan cam formları ile körfezin tüm güzelliğini yaşamın içine katan daireleri, prestijli markaları buluşturan kafe ve restoranları ile her ihtiyaca cevap veren açık plan çarşısı ile İzmir’in yeni cazibe merkezinde A plus yaşam fırsatı sunuyor.  İzmir  konut sektörüne imza proje geliştiren Mistral GYO, son açtığı portföyü 2024’ün ilk ayına özel bir kampanya ile satışa çıkardı.

 Mistral İzmir de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

YÜZDE 50 PEŞİN 24 AYA VARAN VADE FIRSATI!

Mistral İzmir’de yaşama hazır daireler yüzde 50 peşin, 24 aya varan vade farksız taksitlendirme, yüzde 35 peşin, 12 aya varan vade farksız taksitlendirme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim olmak üzere avantajlı ödeme seçenekleri ile ev sahiplerini bekliyor.

Mistral Gyo’nun inşa ettiği Mistral İzmir, şehrin en prestijli yapısı olarak gösteriliyor. “Konut”, “otel”, “ofis” ve “çarşı” olarak bütünleşik bir yapıda oluşturulan 37 katlı projenin konut bloğunda toplam 110 konut yer alıyor.

Mistral GYO’nun konut bloğunda açılan envanterde 2+1 ve 3+1 daireler açık ve kapalı mutfak
alternatifleriyle sunuluyor.

''AKILLI EV SİSTEMİ'' İLE TÜM İHTİYAÇLAR EKRAN ÜZERİNDE

A’dan Z’ye her detayı titizlikle hazırlanan dairelerde kullanılan ‘Akıllı Ev Sistemi’ ile evin tüm ihtiyaçları ekran üzerinden saniyelerde çözülüyor. Akıllı telefon ile entegre çalışan sistem, evden uzakta iken evin kontrolünü parmak uçlarına getiriyor.

Yeni açılan portföydeki büyüklüğü 168 m2 ile 234 metrekare arasında değişen ve özel fiyatlarla satışa çıkan 2+1, 3+1 dairelerde ev sahipleri hemen yaşamaya başlayacağı gibi yüksek kira getirisi ile de kiraya verilebiliyor.

Mistral GYO Çeşme projesinin ruhsatı alındı! 

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde son dakika! 

projeye sor



Geri Dön