Ticari

Mitsubishi Heavy VRF klima sistemleri ile otellere açık hava keyfi!

Yüksek verimliliği ve geniş ürün seçenekleriyle tercih edilen Mitsubishi Heavy VRF sistemleri, otel ve rezidanslar için geliştirilmiş iklimlendirme üniteleri ile daha sağlıklı ve konforlu bir yaşam vaad ediyor

Form VRF Sistemleri San.Tic. A.Ş olarak Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olduğumuz Mitsubishi Heavy Industries VRF klimalar,  otel ve rezidanslar için geliştirilmiş kompakt, ultra ince iç üniteleri (19cm yükseklik) ve 21dB(A)’ya kadar düşük ses seviyeli üniteleriyle otel odaları için ideal çözümler sunar. Ayrıca sektördeki en kompakt dış üniteleriyle mimarinizi bozmadan yerleşim imkanı sağlar.


Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayalım istedik!


17 farklı tipte iç ünite, 83 model ile en geniş iç ünite ürün yelpazesine sahip Mitsubishi Heavy Industries VRF klimalar her türlü mimari alan için esnek çözümler sunuyor. Ayrıca çok yüksek enerji verimliliğine sahip bu ürünler, yeşil bina uygulamaları için de idealdir. 


Tropical kompresör ile 50°C dış dizayn  sıcaklığı bulunan yerlerde dahi binanızı soğutabilirsiniz. Merkezi kontrol sistemi ile 128 iç ünite takibi yapılabilirken toplamda 1000 metre bakır borulama ve 90 metre kod farkı uygulama imkanı ile en yüksek binalarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Mitsubishi Heavy Industries VRF klimalar, otellerinizde müşterilerinizin rahat nefes almasını sağlarken hizmet kalitesi yüksek konforlu bir tatilin de kapılarını aralıyor.


Form VRF Sistemleri Ticaret A.Ş.


1884 yılında Japonya’da kurulmuş olan Mitsubishi Heavy Industries (MHI) firması, “Bizim Teknolojimiz, Sizin Yarınlarınız” sloganıyla, teknolojiden gelen gücünü ürünlerine yansıtmaktadır. Türkiye VRF pazarının en tanınmış markalarından biri olan MHI, uzun yıllardır faaliyet göstermekte olduğu Türkiye pazarında, 2011 yılı sonundan itibaren KX Merkezi VRF Sistemlerine ait ürünlerinin tek temsilciliğini, 45 yılı aşkın deneyimi ile FORM A.Ş.’ye vermiştir. Türkiye pazarında 13 bine yakın dış ünite ve 100 bine yakın iç ünitesi ile sektörde en çok tercih edilen markalarından biri olan Mitsubishi Heavy klimaları yüksek verimlilik ve ekonomikliği bir araya getirmektedir.


Form Şirketler Grubu


1965 yılında Ankara’da kurularak çalışmalarına başlayan Form Şirketler Grubu, İklimlendirme ve Yenilenebilir enerji alanında, yaşam ve imalat kalitesini arttıracak cihazların üretim ve temini ile birlikte düzenli bakımını sağlamaktadır. Form Şirketler Grubu’nun merkez ofisi Maslak İstanbul'dadır. Ankara, Antalya, İzmir, Adana ve Bursa’da da bölge müdürlükleri bulunmaktadır. Klima faaliyetlerinde Merkezi Klima sistemleri ve VRF cihazları temin eden Form Şirketler Grubu, her tür binanın, fabrikaların ve alışveriş merkezlerinin cihaz teminini sağlar, kurulum ve bakım faaliyetlerini gerçekleştirir. Yerli imalat olarak Günışığı aydınlatma ürünleri, Doğal havalandırma üniteleri, Evaporatif soğutucular ve hava kanalları ürünleri imal eden Form Şirketler Grubu, ayrıca güneşten elektrik elde eden Fotovoltaik sistemlerin projelendirme ve anahtar teslim kurulumunu sağlamaktadır. Form Şirketler Grubu; İklimlendirme, İmalat, Yenilenebilir Enerji ve Bakım-Servis olarak ayrılmaktadır. Form Şirketler Grubu hakkında daha fazla bilgi www.formgroup.com internet adresinden temin edilebilir.