Beyaz Eşya

Mitsubishi klimalarda 1.775 TL indirim fırsatı! İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Klimada kalitelinin adresi Mitsubishi’de şimdi indirim fırsatı var. Peki, Mitsubishi klimalar ne kadar? İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…Mitsubishi klimalar, havadaki toz, duman, koku gibi zararlı mikroorganizmaları yakmadan milyonlarca negatif iyonu ortamdan uzaklaştırmanıza yardım eden kompakt tasarım bir ürünlerdir

Mitsubishi, etkili olduğu alanda sağlıklı ve temiz bir hava akımı sağlayan iyonlaştırıcı yapı özelliği gösteren inverter bir klima cihazıdır.

Mitsubishi klimalar, havadaki toz, duman, koku gibi zararlı mikroorganizmaları yakmadan milyonlarca negatif iyonu ortamdan uzaklaştırmanıza yardım eden kompakt tasarım bir ürünlerdir.

Ayrıca bu klimalar geniş soğutma ve ısıtma kapasitesi özelliğine sahip olup verimli bir çalışma performans özelliği gösterir. Odanın ısısını istediğiniz derece ve ısıda ayarlamanıza yardım eden ileri teknoloji aygıtı bir cihazlardır.

Etkili olduğu alanda sağlıklı ve temiz bir hava akımı sağlayan iyonlaştırıcı yapı özelliği gösteren inverter bir klima cihazıdır. Havadaki toz, duman, koku gibi zararlı mikroorganizmaları yakmadan milyonlarca negatif iyonu ortamdan uzaklaştırmanıza yardım eden kompakt tasarım bir üründür.

Geniş soğutma ve ısıtma kapasitesi özelliğine sahip olup verimli bir çalışma performans özelliği gösterir. Odanın ısısını istediğiniz derece ve ısıda ayarlamanıza yardım eden ileri teknoloji aygıtı bir cihazdır.

Peki, Mitsubishi klima fiyatları ne kadar? Mitsubishi klimalar ne kadar? İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…
 

KALİTELİ HAVA AKIŞI

İstediğiniz ısıyı çok kısa sürede ayarlayarak ortamın ısısını tercihinize göre belirleyebilirsiniz. Telefondan indirdiğiniz uygulama sayesinde klimayı rahat bir şekilde kontrol altına alarak açma kapama ve uygun mod seçimini kumandaya gereksinim duymadan kendiniz yapabilirsiniz.

Sessiz çalışarak etkili olduğu ortamda bulunan kişileri rahatsız etmeden rahat bir kullanım avantajı sunar. Odanın her köşesinde hareket ederek her yönü ısıtan bir deflektör özelliğine sahiptir.

En uzak mesafede olsanız bile ısı dengesi sayesinde bulunduğunuz alan soğumadan ısısı muhafaza edilir. Homojen hava akışı sağlayarak bulunduğumuz alanda dengeli bir ısı dağıtımı yapar.

OTOMATİK TEMİZLEME

Çalışma süresince dikkatinizi dağıtmayarak konforlu kullanım deneyimi yaşatır. Sessiz çalışan performansı özelliği ile dikkat çeken bu cihaz hijyenik bir şekilde kullanılır. Otomatik olarak kendini kurutup temizleme özelliği sunan cihaz sayesinde ekstra uğraşmanıza gerek kalmadan rahat, hijyenik ve sağlıklı bir kullanım deneyimi yaşarsınız.

Mitsubishi Heavy SRK25ZSP-W 9.000 Btu/h Inverter Duvar Tipi Klima: 13.965,00 TL

İndirimli satış fiyatı: 12.190,00 TL

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.n11.com/

Editörün notu: Bu haber 05:39 saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru 18,58 TL'dir. Euro kuru 18,02 TL, altının gramı ise 998,42 TL'dir. 

ING’den müjde! 1 Kasım’a kadar başvurana 300 TL kazanma fırsatı!

Beklenen gün geldi! Altında yarın yer yerinden oynayacak!

O karar yargıya taşındı! Suya yüzde 50 indirim gelecek mi?

Eczanelerin ilaçlardan aldığı kar payı yükseltildi!