Teknoloji

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri! Güncel Liste!

Xiaomi, MIUI 14 güncellemesini hangi modellere göndereceğini açıkladı. Buna göre, Android 12 işletim sistemini çalıştıran tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri, MIUI 14 güncellemesini alacak.

Android 13’ün dağıtımı tüm hızıyla devam ediyor. Şirketler, yeni sürümü kendi arayüzlerine entegre etmek için yoğun mesai harcarken, kullanıcı cephesinde en fazla merak edilen konulardan birisi de yeni güncellemeleri hangi telefonların alacağı oluyor. Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesi alacak Xiaomi modelleri listesiyle karşınızdayız. 

Xiaomi, Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesini hangi modellere göndereceğini açıkladı. Buna göre, Android 12 işletim sistemini çalıştıran tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri, MIUI 14 güncellemesini alacak.

MIUI 14 güncellemesi, daha iyi performans, yeni özellikler ve güvenlik iyileştirmeleri sunuyor. Yeni güncelleme ile birlikte, kullanıcılar artık kullanmadıkları temel uygulamaları kaldırabilecek, foton motoru teknolojisi sayesinde güç tüketimini azaltabilecek ve yeni süper simgelerle daha canlı bir tema oluşturabilecekler.

MIUI 14 güncellemesi, şu sıralar Xiaomi 13 serisinde kullanıma sunuluyor. Diğer modellerde ise güncelleme dağıtımı aşama aşama devam ediyor.

MIUI 14 ALACAK XIAOMI, REDMI VE POCO MODELLERİ!

Google'dan sürpriz hareket: Pixel 8 Pro'nun yeni tasarımı ortaya çıktı! 
TCL, kağıt benzeri ekranlı akıllı telefonlarını tanıttı: TCL 40 NXTPAPER ve TCL 40 NXTPAPER 5G!
Samsung Galaxy S24+, S24 Ultra'ya benzer ekran performansı sunacak!