03 / 05 / 2024

Mivara Luxury Resort, Gündoğan'da faaliyete başladı!

Mivara Luxury Resort, Gündoğan'da faaliyete başladı!

Harput Holding ve İsmail Çelik A.Ş 'nin ilk turizm yatırımı olan 5 yıldızlı Mivara Luxury Resort, Bodrum Gündoğan'da Ramazan Bayramı ile birlikte faaliyete başladı.



Yatırım bedeli toplam 55 milyon euro olan otelde 92 oda bulunuyor. Otelle birlikte inşa edilen 16 villa ise 1 milyon 960 bin euro ile 2 milyon 225 bin euro arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. Villalar m aidatı ise aylık 500 euro. 

2 yeni proje sırada Harput Holding Başkanı Muhammed Etkeser, oda-kahvaltı konseptinde olan otelin işletmesini kendilerinin yapacağını Çeşme-Alaçatı ve Uludağ'da birer otel projeleri bulunduğunu söyledi. 

Etkeser, "Villalara Dubai'den bile talep geliyor. Yeni yapacağımız otellerde de Mivara markasıyla devam edeceğiz" diye konuştu. 

Otelin, kongre ve toplantılara ev sahipliği yapması hedeflenirken, 365 gün açık kalması planlanıyor. 

İsmail Çelik (solda) ve Muhammed Etkeser'in ilk turizm yatırımı 5 yıldızlı Mivara Luxury Resort Bodrum Gündoğan'da faaliyete başladı. 

1225 metrekarelik oda Mivara Otel, 9 bin metrekarelik alan üzerine kurulu. Standart odaların 40 metrekare olduğu otelde; 80-125 metrekare arasında değişen büyüklüklerde, jakuzili özel teraslı, giyinme odalı, salon ve çift banyolu odalar da yer alıyor. Mivara Otel'de açık ve kapalı yüzme havuzu, SPA merkezi, özel iskele ve beach, dünya ve Türk mutfağının ve balık mönülerinin olduğu a la carte restoranlar bulunuyor. 

Posta


Geri Dön