29 / 04 / 2024

Mk Poyraz Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Kimya Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Mk Poyraz Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Kimya Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Haytabey tarafından kuruldu.



Mk Poyraz Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Kimya Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Haytabey tarafından kuruldu.

Mk Poyraz Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Kimya Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
YAPI MALZEMELERİ 1-Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda hırdavat, boya ve cam perakende ticareti. 2- Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda çimento, alçı, harç, kireç, tuğla, kiremit, briket, taş, kum, çakıl vb. inşaat malzemeleri perakende ticareti. 3- Elektrik malzemeleri imalati toptan ticareti (kablo, sigorta, duy, fiş, priz, ampul, elektrik anahtarı, devre kesici, şalter, röle, pil, batarya, vb.) (endüstriyel olanlar ile elektrikli makine, cihaz ve aletlerde kullanılanlar hariç. 4-Ağaç, inşaat malzemesi ve sıhhi teçhizat toptan ticareti. METAL 1-Metallerin ve metal cevherlerinin toptan ticareti. 2- Birincil formdaki demir dışı metallerin toptan ticareti imalati - kütük, blok, granül, toz, pelet, levha, bar, çubuk, profil vb. formlarda alüminyum, bakır, nikel, kurşun, çinko, kalay, vb. dahil, altın, gümüş ve platin hariç. OTOMOTİV 1-Otomobillerin ve hafif motorlu kara taşıtlarının ticareti. 2-Otomobillerin ve hafif motorlu kara taşıtlarının belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda perakende ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil (3,5 tondan daha az)) (galericiler dahil. KİMYA 1-Kimyasal ürünlerin toptan ticareti. 2- Endüstriyel kimyasalların toptan ticareti (anilin, matbaa mürekkebi, kimyasal yapıştırıcı, havai fişek, boyama maddeleri, sentetik reçine, metil alkol, paesans ve tatlandırıcı, soda, sanayi tuzu, parafin, nitrik asit, amonyak, sanayi gazları vb. 3-Temizlik malzemesi imalati.toptan ticareti (deterjan, ovma krem ve tozları, yumuşatıcılar, Arap sabunu, vb. dahil, kişisel temizlik sabunları hariç. 1- REKLAM Reklamcılık ve piyasa araştırması. 2-Reklamcılık. 3- Reklam ajanslarının faaliyetleri. 4- Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb.


Geri Dön