29 / 04 / 2024

MNG Blue Butik Konutları!

MNG Blue Butik Konutları!

Firma: MNG Holding

Proje: MNG Blue Boutique

MNG Blue Butik Konutları kapsamında dairelerin fiyatları 139 bin liradan başlangıç gösteriyor. MNG Blue Butik Konutları'nda yer alan daireler stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşuyor



MNG Blue Boutique projesi,  MNG Holding  tarafından Halkalı'da İstanbul'un Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. MNG Blue Butik Konutları kapsamında 266 konut ve 6 ticari ünite yer alıyor. 


MNG Blue Butik Konutları satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


MNG Blue Butik Konutları!


MNG Blue Butik Konutları projesinin mimarisinde Targem Mimarlık yer alıyor. MNG Blue Butik Konutları teslim tarihi 6 ay sonrası olarak belirlendi. 


MNG Blue Butik Konutları satış fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. MNG Blue Butik Konutları kapsamında dairelerin alanları 51 metrekareden başlıyor ve 155 metrekareye kadar yükseliyor. 


MNG Blue Butik Konutları!


MNG Blue Butik Konutları ödeme koşulları kapsamında 60 aya kadar banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. MNG Blue Butik Konutları kapsamında sauna, fitness, oyun alanları ve spor alanları bulunuyor. 


MNG Blue Butik Konutları ulaşım:

Halkalı Caddesi, No: 232 Atakent - Halkalı Küçükçekmece


MNG Blue Butik Konutları iletişim:

Telefon: 0212 548 48 38

Web Sitesi: www.mngblueboutique.com


projeye sor



Geri Dön