29 / 04 / 2024

MNG Blue Butik ne zaman teslim?

MNG Blue Butik ne zaman teslim?

Firma: MNG Holding

Proje: MNG Blue Boutique

MNG Blue Butik ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Halkalı MNG Blue Butik Evleri'nde dairelerin fiyatları 139 bin liradan başlayarak değişiyor...




MNG Holding imzasını taşıyan MNG Blue Butik Evleri projesinin mimarisi Targem Mimarlık tarafından hazırlandı. MNG Blue Butik ne zaman teslim sorusundan önce MNG Blue Butik Evleri hakkında detaylı bilgi verelim.


MNG Blue Butik Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı - Atakent bölgesinde inşa ediliyor. Halkalı MNG Blue Butik projesi 266 adet konut ve 6adet dükkandan meydana geliyor.


Halkalı MNG Blue Butik satış ofisi ile 0212 548 48 38 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Halkalı MNG Blue Butik Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 51,75 metrekare ile 155,92 metrekare arasında değişiyor.



MNG Blue Butik ne zaman teslim?


MNG Blue Butik ne zaman teslim sorusuna 6 ay sonra cevabı veriliyor. Halkalı MNG Blue Butik Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor.


Halkalı MNG Blue Butik Evleri projesinde fitness center, sauna, buhar odası, mini futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Halkalı MNG Blue Butik Evleri projesinde dairelerin fiyatları 139 bin liradan başlayarak değişiyor. MNG Blue Butik Evleri Halkalı projesinde ödemeler 0,83 faiz oranıyla 60 aya kadar taksitli olarak yapılıyor.



MNG Blue Butik Halkalı nerede?

MNG Blue Butik Halkalı adres : Halkalı Caddesi, No: 232 Atakent - Halkalı Küçükçekmece



MNG Blue Butik Halkalı iletişim

Telefon: 0212 548 48 38

Web Sitesi: www.mngblueboutique.com


projeye sor



Geri Dön