28 / 04 / 2024

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp'te ön talep toplanıyor!

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp'te ön talep toplanıyor!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Mod İstanbul - Yeni Nesil Eyüp

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde ön talep toplanıyor. Ön talepler hakkında bilgi almak için www.2proje.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projeleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Mod İstanbul projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Yeni Nesil Eyüp projesinde ise daire seçenekleri 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon olarak yer alıyor.


Ön talep sürecine giren iki proje hakkında bilgi almak için www.2proje.com adresi ziyaret edebilirsiniz. 


Mod İstanbul

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp te ön talep toplanıyor!


Belgrad Ormanı manzarasına sahip konumu ile öne çıkan Mod İstanbul 3 bin 770 metrekare alan üzerinde yayılıyor.  2 bin 60 metrekaresi açık ve yeşil alana ayrılan projenin sosyal alanları arasında; kapalı oyun alanı, kafe, 24 saat güvenlik, açık yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, oyun parkı, kapalı otopark ve akıllı ev otomasyonu mevcut. 


Yeni Nesil Eyüp

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp te ön talep toplanıyor!


Yeni Nesil Eyüp projesi 222 daire ve 9 ticari üniteden meydana geliyor. 8 bin 936 metrekare alan üzerinde yükselen projede yüzde 73’lük alan yeşil ve açık alana ayrıldı. 


Yeni Nesil Eyüp'te yer alan imkanlar arasında; fitness salonu, sauna, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark bulunuyor. Ayrıca 24 saat güvenlik personeli eşliğinde kontrollü giriş çıkışlar sağlanıyor.


Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön