27 / 04 / 2024

Modakent Terminal Kurtköy ev fiyatları!

Modakent Terminal Kurtköy ev fiyatları!

Firma: Modakent A.Ş.

Proje: Modakent Terminal Kurtköy

Modakent Terminal Kurtköy ev fiyatları haberimizde yer alıyor. Modakent Terminal Kurtköy projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor. 24 ay sonra tamamlanacak olan Modakent Terminal projesinde tüm daireler 1+1 olarak tasarlandı...




Modakent A.Ş tarafından inşa ediliyor olan Modakent Terminal Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy bölgesinde yükseliyor.  Modakent Terminal Kurtköy  ev fiyatları bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Modakent Terminal Kurtköy projesinde tüm daireler 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. 3 blok olarak inşa ediliyor olan Modakent Terminal Kurtköy projesinde 216 adet konut yer alıyor. Blokların altında 13 dükkan bulunuyor.


Modakent Terminal Kurtköy projesinde dairelerin alanları 54 metrekare, 58 metrekare ve 59 metrekare olarak belirlendi. Modakent Terminal Kurtköy projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.



Modakent Terminal Kurtköy ev fiyatları için 0216 484 04 84 numaralı telefonu arayarak, Modakent Terminal Kurtköy satış ofisinden bilgi alabilirsiniz. Modakent Terminal Kurtköy'de banka kredili ödemeler yapılıyor.


Modakent Terminal Kurtköy projesinde konutların teslimleri 24 ay sonra yapılıyor. Modakent Terminal Kurtköy projesinde fitness center, sauna, yüzme havuzu, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları yer alıyor.



Modakent Terminal Kurtköy nerede?

Modakent Terminal Kurtköy adres : Küçükbakkalköy Mh. Merpenköyyolu Sk. D Plaza No:6 Ataşehir İstanbul



Modakent Terminal Kurtköy iletişim 

Tel: 0216 484 04 84

Web: www.modakent.com


projeye sor



Geri Dön