27 / 04 / 2024

Modakent Terminal Kurtköy iletişim! 24 ay sonra teslim!

Modakent Terminal Kurtköy iletişim! 24 ay sonra teslim!

Firma: Modakent A.Ş.

Proje: Modakent Terminal Kurtköy

Modakent Terminal Kurtköy iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 24 ay sonra teslim edilecek olan Modakent Terminal Kurtköy projesinde tüm daireler 1+1 olarak tasarlandı...




Modakent A.Ş tarafından hayata geçirilen Modakent Terminal Evleri projesi İstanbul Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy'de inşa ediliyor.  Modakent Terminal Kurtköy  iletişim bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Kurtköy Modakent Terminal Evleri projesinde tüm daireler 1+1 olarak tasarlandı. Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesi 3 blok halinde yükseliyor. Modakent Terminal Kurtköy projesinde 216 konut yer alıyor.


Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesinde 13 adet ticari birim de bulunuyor. Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesinde 1+1 daireler 54 metrekare, 58 metrekare ve 59 metrekare büyüklükte tasarlandı.


Modakent Terminal Kurtköy iletişim için 0216 484 04 84 numaralı telefonu arayarak, Modakent Terminal Kurtköy projesinin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Modakent Terminal Kurtköy'de teslimler 24 ay sonra yapılıyor.


Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesinde yürüyüş parkuru, spor alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, cafe, restoran gibi sosyal olanaklar mevcut.



Modakent Terminal Kurtköy nerede?

Modakent Terminal Kurtköy adres : Küçükbakkalköy Mh. Merpenköyyolu Sk. D Plaza No:6 Ataşehir İstanbul



Modakent Terminal Kurtköy iletişim

Tel: 0216 484 04 84

Web: www.modakent.com


projeye sor



Geri Dön