Sektörel

Modda Bulvar'da 0.99 faiz fırsatı!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Modda Bulvar projesinde 0.99 faiz fırsatı başladı. İşte Modda Bulvar projesi kampanya detayları...Verilen detaylara göre, ilk etap satışının yüzde 95'inin tamamlandığı ve yaşamın başlamak üzere olduğu Modda Bulvarda yatırım fırsatları son kalan konutlarda devam ediyor; konut sahipleri hemen tapu avantajını da yaşıyor

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Modda Bulvar, uyguladığı 0,99'luk sabit faiz kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyenlerin radarına giren projeler arasına adını yazdırdı.

Verilen detaylara göre, ilk etap satışının yüzde 95'inin tamamlandığı ve yaşamın başlamak üzere olduğu Modda Bulvarda yatırım fırsatları son kalan konutlarda devam ediyor; konut sahipleri hemen tapu avantajını da yaşıyor.

Modda Bulvar projesi ile ilgili önemli bilgiler veren Satış ve Pazarlama Yöneticisi Cem Tekoral 2023 yılına hızlı bir başlangıç yaparak 0,99'luk uygun sabit faiz kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyenlere önemli bir fırsat sunduklarını söyledi.

Satış ve Pazarlama Yöneticisi Cem Tekoral açıklamasında Modda Bulvar projesinin cazip fiyat seçenekleri, ulaşım olanakları, sosyal donatıları ve ticari alanlarıyla talep gördüğünü söyledi. Açıklamasında Birinci Etap 2 Blokta 326 dairenin teslimatının bittiğini kaydeden Satış ve Pazarlama Yöneticisi Cem Tekoral, toplam 5 blok 1050 konuttan oluşan projenin ilk etabının da yüzde 95 oranında satıldığını söyledi. Modda Bulvar projesi bünyesinde yer alan işletmelerle resmi görüşmelerin de sürdüğünü kaydeden Cem Tekoral, banka, cafe, restoran, kozmetik, mobilya ve diğer ihtiyaçlara yönelik kurumsal markaların bir arada hizmet vereceğini belirterek, "Bölge yeni bir yaşam merkezine kavuşacak” dedi.

BÖLGENİN ÇEKİM MERKEZİ

Yaptığı açıklamada Modda Bulvar'da 15 bin metrekarelik AVM konseptli çarşı alanı yer aldığını ve önemli markaları bir arada sunacağını dile getiren Cem Tekoral, bölgede bir çekim merkezi haline gelecek projenin, sunduğu geniş sosyal imkanların yanında zemin kattaki çarşı konseptiyle de tercih edildiğini belirtti. 

Cem Tekoral ayrıca açıklamasında Modda Bulvar projesinin süpermarket, cafe-restaurant, kuaför, eczane, banka gibi tüm ticari alanları bir arada sunduğunu kaydetti. Proje bünyesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, spor salonu ve etkinlik alanları ile benzersiz bir yaşam imkanı sunduklarını belirten Cem Tekoral, üst katlarda ise 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğunu söyledi.

ULAŞIM OLANAKLARI VE DEPREME DAYANIKLILIĞIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Yaptığı açıklamada Sign of The City Premium 2018 En İyi Karma Kullanım kategorisinde ‘Premium Proje’ seçilen Modda Bulvar projesinin bölgeye değer katacağını belirten Cem Tekoral Modda Bulvar projesinin sağlam altyapısı, modern inşaat teknikleri ve kullanılan malzeme kalitesiyle depreme dayanıklı şekilde inşa edildiğini kaydetti. Açıklamasında projenin yapımı devam eden Buca - Bornova Uçan Yol tüm çevre yolu bağlantılarına yakın konumuyla ulaşımda sağladığı avantajla da bir adım öne çıktığını belirten Cem Tekoral, mevcut İzmir Otogarı Hafif Raylı Sistem ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren (YHT) hatları ile güçlendirileceğini belirtti.

Yaptığı açıklamada İzmir'in kesişme noktası olarak konumlandırılan Modda Bulvar projesinin İstanbul - Ankara otoban bağlantısına 1 kilometre, Yaşar Üniversitesi’ne 2 kilometre, Ege Üniversitesi’ne 4 kilometre, Alsancak’a 5 kilometre mesafede olduğunu söyleyen Cem Tekoral, her noktaya kolay ulaşımıyla ayrıcalıklı hayatı birlikte sunduğunu da sözlerine ekledi.

Modda Port'ta 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarl

Boss4 Gayrimenkul'den Yeni Evim Kampanyası'na 4 projeyle destek!

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşların şikayeti bakanlığı harekete geçirdi! O şart değişti!