Konut

Modda Port'ta teslimler başladı!

İzmir körfezi manzarası ve modern mimari tasarımıyla dikkat çeken Modda Port'ta teslimler başladı...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yatırımcıların örnek daireyi gezerek tam not verdiklerini kaydeden Satış ve Pazarlama Yöneticisi Cem Tekoral, projeden konut alan Serkan Yılmaz'a anahtarlarını teslim etti

İzmir körfezi manzarası ve modern mimari tasarımıyla yatırımcıların dikkatini çeken projeler arasına adını yazdıran Modda Port'ta anahtarlar sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yatırımcıların örnek daireyi gezerek tam not verdiklerini kaydeden Satış ve Pazarlama Yöneticisi Cem Tekoral, projeden konut alan Serkan Yılmaz'a anahtarlarını teslim etti.

Cem Tekoral yaptığı açıklamada Alsancak liman arkasında en son yapı teknolojileri kullanılarak hayata geçirilen Modda Port'un, özgün mimarisi ve deniz konseptiyle ilgi gördüğünü belirtti.

Yaptığı açıklamda Modda Port projesinin A Plus kategorisinde, tek bloktan oluşan bir residence projesi olduğunu dile getiren Cem Tekoral, “Modda Port projesi tasarımını Ege Denizi’nin masmavi renginin huzurundan alan, minimalist, her detayı incelikle tasarlanmış olan deniz ile iç içe bir proje. Projenin her katında 3 ile 4 dairenin olduğu Modda Port'ta, geniş ve ferah iç tasarımlar ile büyük hacimli daireler bulunuyor. İç ve dış mimariyi tasarlarken büyük hacimli konutlara yer vererek sakin ve huzurlu bir yaşamı ön plana çıkartmak istedik. Katlarda az konutun olduğu ve tamamı mesken olan çok özel bir projeyi yaşama geçiriyoruz. Butik bir proje olan Modda Port projesinde 22 katta toplamda 77 adet bağımsız bölüm bulunacak” dedi.


KONUMU VE DEPREME DAYANIKLILIĞIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Yaptığı açıklamada İzmir Körfezi’nin karşısında, Alsancak Limanı'nın hemen arkasında denize ilk parselde bulunan Modda Port'un ulaşım olanakları ile de hayatı kolaylaştırdığını kaydeden Cem Tekoral, şöyle konuştu: “Ulaşımın en kolay noktasında yer alan Modda Port Projesine, 150 metre mesafede İZBAN, Metro, Tramvay, Otobüs gibi toplu taşıma araçlarının en önemli aktarma istasyonu konumunda bulunan Halkapınar İstasyonu yer alıyor. Modda Port projesi, depreme dayanıklılığı ile de dikkat çekiyor. İleri inşaat tekniği ile 50 metre yerin altında zemini sıkılaştırarak hayata geçirilen Modda Port, kullanılan teknik bazında sayılı projeler arasında yer alıyor. Yüksekliği yaklaşık olarak 70 metreye ulaşan Modda Port projesinin neredeyse bir o kadar da yerin altına inerek baret temel üzerine, aplike radye temel sistemi ile inşa edildi. 80x280 cm boyutlarında temelin alt seviyesinden itibaren, 30, 35, 40 ve 50 metre derinliğinde toplamda 53 adet dikdörtgen kesitli C30 hazır betonlu baret temel yapıldı. Ayrıca söz konusu binanın temel sistemi 240 cm yüksekliğinde radye plaktır. Modda Port Projesi; İTÜ ve 9 Eylül Üniversitesi olmak üzere, iki ayrı kurumun öğretim görevlileri ile beraber, ileri hesap yöntemlerine göre analiz edildi. Bu sebepole hem güvenli hem de uzun seneler huzurla yaşayabileceğiniz bir konuta sahip olacaksınız”

TÜM KONUTLAR DENİZ GÖRÜYOR


Açıklamasında İzmir körfezine hakim bir konumda yer alan Modda Port projesinde tüm dairelerin deniz keyfini yaşayabileceğini de kaydeden Cem Tekoral, “ Modda Port projesi toplamda 3 bin 194 metrekare arsa alanına sahip. Tamamı konut olarak tasarlanan Modda Port projesinde, her konut denizi görecek biçimde konumlandı. Geniş ve ferah iç tasarımları ile büyük hacimli konutlara yer verildi. Kesintisiz deniz manzarasına sahip 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı projede; profesyonel site yönetimi, kapalı otopark, kapalı bahçe, tenis kortu, fitness salonu, kapalı havuz, SPA ve çeşitli residence hizmetleri de düşünüldü. Modda Port projesinde ticari alanlar bulunmuyor, tamamen konut ve sosyal alanlardan oluşuyor. Proje sade, huzurlu ve konforlu bir şekilde İzmir'de yaşama imkanı sağlıyor. 

Web: www.moddaport.com 

Port Avcılar satışta! 2024 sonunda teslim!

Avrupa Konutları Güneşli geliyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 konutluk yeni proje!

Dora Vadi satışta! 24 aya varan vade ve hemen tapu fırsatı!