02 / 05 / 2024

Model Kuyum Merkezi fiyat listesi Eylül 2023!

Model Kuyum Merkezi fiyat listesi Eylül 2023!

Model Kuyum Merkezi fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Model Kuyum Merkezi projesi için yüzde 30'luk bir peşinat ödemesi yapıldığında 36 ay vade imkanı sunuluyor.



Model Kuyum Merkezi projesi İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de hayata geçiriliyor. 60 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Model Kuyum Merkezi projesinde satış süreci devam ediyor. Söz konusu projede 252 adet iş yerine yer veriliyor. 

Model Kuyum Merkezi projesi için yüzde 30'luk bir peşinat ödemesi yapıldığında 36 ay vade imkanı sunuluyor.

Paylaşılan detaylara göre, İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de inşa edilen Model Kuyum Merkezi projesinde 24 saat kesintisiz enerji, çevreye ve işletmeye duyarlı arıtma teknolojisi, bağımsız ısıtma ve soğutma sistemi yer alıyor. Ayrıca yine verilen bilgilere göre, söz konusu projede kuyumcukent ve çarşıya da ring hattı imkanı da mevcut.

7.30 metreye kadar kat yüksekliği ile dikkat çeken Model Kuyum Merkezi projesinde balkonlu imalathaneler mevcut. Söz konusu projede sıfır aidat avantajı da sunuluyor.  

Peki Model Kuyum Merkezi projesinde fiyatlar ne kadar? İkitelli Model Kuyum Merkezi projesi ne zaman teslim edilecek? İşte Model Kuyum Merkezi fiyat listesi Eylül 2023...

Model Kuyum Merkezi fiyat listesi Eylül 2023!

Lokasyonuyla dikkat çeken Model Kuyum Merkezi projesi; İstanbul Havalimanı'na 30 kilometre, metroya 500 metre, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ne 3.5 kilometre, Olimpiyat Stadı'na 5 kilometre, Kuzey Marmara Bağlantı Yolu'na 2 kilometre mesafede bulunuyor.

Model Kuyum Merkezi fiyat listesi Eylül 2023
Model Kuyum Merkezi fiyat listesi kapsamında metrekare birim fiyatının 2 bin 600 dolardan başladığını söyleyebiliriz.

Projede yer alan iş yerleri için yüzde 30'luk bir peşinat ödemesi gerçekleştirildiğinde 36 ay vade imkanı sunuluyor. Model Kuyum Merkezi projesinde yer alan iş yerlerinin teslimlerinin bu yılın sonunda yapılması planlanıyor.

Web: https://modelkuyummerkezi.com/

Nexonya Fergana nerede? 

Ergünkent Opera'da yüzde 40 peşin 14 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!


Geri Dön