27 / 04 / 2024

Modern Vadi teslim tarihi!

Modern Vadi teslim tarihi!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Modern Vadi

Modern Vadi teslim tarihi kapsamında proje yer alan daireler 2014 Mayıs'da teslim edilecek. Dumankaya İnşaat Modern Vadi Evlerinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde konutlar mevcut.



1.494 adet daireden meydana gelen Modern Vadi projesi lokasyon olarak İstanbul Bahçeşehir'de konumlandırılıyor.  Dumankaya İnşaat  imzası ile yükselen Modern Vadi Bahçeşehir Evlerinde konut satışları devam ediyor. Modern Vadi teslim tarihi bilgisinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde dairelerden oluşan Modern Vadi Bahçeşehir Evleri 240 bin metrekare arsa alanına sahip. Toplamda 11 blok halinde inşa edilen Modern Vadi Konutlarından banka kredisi kullanılabiliyor.


Modern Vadi teslim tarihi bilgisinden önce projede yer alan dairelerin alanlarından bahsedelim. Dumankaya İnşaat Modern Vadi projesinde yer alan konutlar 66 metrekare ile 342 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. 


Modern Vadi fiyat listesi kapsamında 30 Eylül tarihine kadar geçerli olan kampanyada sınırlı sayıda yer alan 3 oda 1 salon daireler 312 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Modern Vadi teslim tarihi şöyle: 


Modern Vadi ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılının Mayıs ayı cevabı veriliyor. Dumankaya İnşaat Modern Vadi  satış ofisi ile 444 7 222 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve proje hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.


Modern Vadi nerede?

Dumankaya İnşaat Modern Vadi adres:Sanayi Mahallesi Hoşdere - Bahçeşehir Yolu No:22 Esenyurt / İSTANBUL


Bahçeşehir Modern Vadi iletişim:

Telefon: 444 7 222   

Web adresi: www.dumankayamodernvadi.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön