05 / 05 / 2024

Modern ve şık tasarıma sahip Chery Tiggo 8 Pro 20 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Modern ve şık tasarıma sahip Chery Tiggo 8 Pro 20 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Türkiye piyasası bi hayli büyüyen ve SUV modellerde ilk sıralarda tercih listesine giren Chery Tiggo 8 Pro, Haziran ayı fiyatıyla Web sitesinde satışa sunuldu. İşte turboşarjlı motoru ve iyi performans sunan motor seçenekleri ile Chery Tiggo 8 Pro 20 Haziran 2023 fiyat listesi



Chery Tiggo 8 Pro, Çinli bir otomobil üreticisi olan Chery tarafından üretilen orta boy bir SUV'dur. Chery Tiggo 8 modelinin yükseltilmiş versiyonudur. Tiggo 8 Pro, modern tasarım, geniş iç mekan ve gelişmiş özelliklerin bir kombinasyonunu sunar.

İşte Chery Tiggo 8 Pro'nun bazı temel özellikleri ve teknik özellikleri:

 Tiggo 8 Pro, zarif hatları ve cesur ön ızgarası ile şık ve çağdaş bir tasarıma sahiptir. Kaslı bir duruşa ve genel olarak modern bir SUV estetiğine sahiptir.

Modern ve şık tasarıma sahip Chery Tiggo 8 Pro 20 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

 Tiggo 8 Pro, turboşarjlı bir motorla donatılmıştır. Spesifik motor seçenekleri, pazara ve model yılına göre değişiklik gösterebilir.

Tiggo 8 Pro'nun içi konfor ve rahatlık sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Konfigürasyona bağlı olarak yedi yolcuya kadar oturabilen geniş bir kabin sunar. İç mekanda kullanılan malzemeler kaliteli ve SUV çeşitli teknoloji ve eğlence özellikleri mevcut.

 Tiggo 8 Pro, birçok gelişmiş özelliği ve teknolojiyi bünyesinde barındırır. Bunlar, akıllı telefon bağlantısı, Bluetooth bağlantısı, çok işlevli direksiyon simidi, otomatik klima kontrolü, anahtarsız giriş, düğmeyle çalıştırma ve uyarlanabilir hız sabitleyici, şeritten ayrılma uyarısı, güneşlik gibi çeşitli sürücü yardımı ve güvenlik özelliklerine sahip bir dokunmatik bilgi-eğlence sistemini içeriyor. 

Modern ve şık tasarıma sahip Chery Tiggo 8 Pro 20 Haziran fiyat listesi nedir?


Geri Dön