18 / 05 / 2024

Modoko mobilyaları Google Earth ile seçilebilinecek!

Modoko mobilyaları Google Earth ile seçilebilinecek!

Modoko Mobilyacılar Sitesi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek sitenin Google Earth üzerinden gezilebilmesini sağlayan bir anlaşmaya imza attı.  Bu sayede müşteriler ürünleri Google Earth ile takip edebilecek..



Uydulardan çekilen fotoğrafların görüldüğü bilgisayar yazılımı olan ''Google Earth'' tabanlı sektör rehberi ''www.3dlocationearth.com'', Modoko içindeki firmaları Google Earth üzerinden 3 boyutlu olarak sergiliyor. Kısa süre içinde, mobilya dükkânlarının içi de sistem üzerinden gezilebilecek.
 
Modoko Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıyla tanıtılan proje ile dünyada ilk kez bir mobilya sitesi Google Earth’a dahil oldu. 3DLocationEarth.com şirketi ile anlaşan Modoko, dünyada günlük 450-500 milyon kişinin aktif olarak kullandığı Google Earth ile orta çapta KOBİ'lerini dünyaya açacak.
Dünyanın her yerinden gezilebilecek olan Modoko, mağazaları aracılığıyla kendi tanıtımını da yapacak.
Google Earth üzerinde 25 binin üstünde değişik sektörden firma sunulduğu, 4 bin 500'ün üzerinde de 3 boyutlu binanın yer aldığı bir dönemde bu özel projeyi hayata geçiren Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, 350’yi aşkın mağazalarını 3 boyutlu olarak projelendirdiklerini söyledi.
 
Modoko'nun yüzde 100’ünü Google Earth'e yerleştirdiklerini belirten Özçelik, şu an bir mağazanın gezilebildiğini, talep üzerine önümüzdeki dönemde diğer mağazalarında sistemde olabileceğini açıkladı. Özçelik, “Modoko, şu an Google Earth üzerinden görülebilir. Modoko Google Earth üzerinden kendisini üç boyutlu olarak tanıtabiliyor. İlk aşamada şu an binalar görülüyor. Yakında mobilya dükkânlarının içi de görülebilecek, hatta dükkânların içinde sanal olarak yürünebilecek. Yürüyüş simülasyonu tam olarak sistem bittiğinde kullanılmaya başlanacak” diye konuştu.
Milliyet Emlak


Geri Dön