Konut

Moment İstanbul'da Haziran'a özel kampanya!

AC Yapı, Kartal’da inşasına devam ettiği Moment İstanbul projesinde ev sahibi olmak isteyen herkese Haziran ayına özel çok cazip bir teklif sunuyor.

%1 KDV avantajına sahip projede daire fiyatları 295 bin TL’den başlıyor. Ayrıca 120 aya kadar %0,94 faiz oranıyla anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi de kullanılabilen projede, alternatif ödeme planları da yer alıyor.


100 MİLYON DOLARLIK YATIRIM


Tamamlandığında 2 bin 200 kişinin yaşayacağı Moment İstanbul toplam 10 bin 157 metrekare arazi üzerine kurulu ve tamamlandığında Kartal’ın en büyük yaşam alanlarından biri olacak. Kartal E-5 bandında, Adalar manzarasına hakim bir noktada konumlandırılan Moment İstanbul’da inşa çalışmaları hızla devam ediyor.


ÖRNEK DAİRE ZİYARETE AÇILDI


AC Yapı, yeni projesinde geniş ve ferah bir tasarıma sahip 1+1’den 5+1’e kadar uzanan çeşitte daire tipleri sunuyor. Projenin satış ofisinde yer alan 2+1 tipindeki örnek daire de konut alıcılarının ziyaretine açıldı. Dairelerin büyüklükleri 74,69 metrekare ile 314,23 metrekare arasında değişiyor.


Moment İstanbul projesi kapsamında; yüzme havuzlarından çocuk oyun alanlarına, 7/24 güvenlikten seyir terasına kadar pek çok donatıya da yer veriliyor. Projede; sauna, hamam, spa, kapalı otopark, fitness, dinlenme alanları, yüzme havuzu gibi spor ve sosyal donatı alanları da bulunuyor.


HER NOKTAYA ULAŞIM KOLAYLIĞI


E-5’in ve Kartal Metrosunun yanı başında bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dk, Adalet Sarayı’na 2 dk. ve Kartal Sahiline 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Heybeli Ada, Kınalı Ada ve Sedef Adası’na hakim manzarasıyla da dikkatleri üzerine çeken Moment İstanbul’da teslimler 2017 Mart ayında gerçekleştirilecek.