29 / 04 / 2024

Monumento Kartal deniz tutkunları ile buluşuyor!

Monumento Kartal deniz tutkunları ile buluşuyor!

Monumento Kartal projesi, iş odaklı dizaynı ve yeni nesil teknolojilerden oluşan güçlü altyapı donanımı ile iş dünyasının Pendik Marina 'ya yakın buluşma noktası olmayı hedefliyor....




Cteyaca ünLü mimari grup Chapman TayLor ve Türk proje ortağı Movipar Mimarlık tarafından tasarlanan, Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. tanrından hayata geçirilen Monumento Kartal, iş odaklı dizaynı ve yeni nesil teknolojilerden oluşan güçlü altyapı donanımı ile iş dünyasının Pendik Marina'ya yakın buluşma noktası olmayı hedefliyor. Ocak 2012 tarihinde ruhsatı alınarak hafriyatına başlanılan ve Nisan 2012 tarihinde temeli atılan Monumento Kartal, çalışma ortamında işlevselliği ön planda tutan ergonomik ofislerden, yönetici toplantı alanlarından ve ticari alanlardan meydana geliyor. Teslim tarihi, iki ay öne çekilerek, 2013 yılı sonu olarak belirlenen Monumento Kartal, toplam 136 adet bağımsız bölümden oluşuyor ihtiyaca göre değişen esnek büyüklükteki ofislerin yanı sıra, ticari blok olarak adlandırılan B blok içerisinde iki adet 650'şer metrekarelik ve A blok olarak tanımlanan ana bina altında iki adet 250'şer metrekarelik ticari alanlar da bu projede yatırımcıların dikkatine sunuluyor. Söz konusu proje ile ilgili sorularımızı yanıtlayan Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve inşaat A.Ş. 

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Müfit Öget, Monumento Kartal ile iş dünyasının Anadolu Yakasındaki ofis ve toplantı alanı ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı hedeflediklerini belirtiyor. 


Projenin, çalışanların istek ve ihtiyaçları göz önüne alınarak hayata geçirildiğini belirten Öget, kat bahçeleri, fitness salonu, yönetici toplantı odaları, SPA merkezi, kapalı yüzme havuzu ve cafe-snack bar alanları gibi sosyal ayrıcalıkların bağımsız alan sahiplerine daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sunulması için özenle tasarlandığına dikkat çekiyor. Öget ayrıca, projede sunulacak olan resepsiyon, concierge, catering, fiber optik hızlı internet altyapısı, kurye ve transfer hizmetlerinin ise, iş dünyasının hayatını kolaylaştıracak hizmetler arasında yer aldığını sözlerine ekliyor. Bina çevresinde gereksiz araç birikimini ve görsel kirliliği engellemek adına tüm binanın otopark katlarını vale parking alanları ile donattıklarını ve bu şekilde hem bağımsız alan sahiplerine hem de ağırlamak istedikleri misafirlerine konfor sunmayı hedeflediklerini belirten Öget, satış sonrasında Monumento Kartal'ın bina yönetimini de üstleneceklerinin altını çiziyor. 


YENİ NESİL TEKNOLOJİLER 

Sunduğu sosyal ayrıcalıkların ve hizmetlerin yanı sıra yeni nesil teknolojilerden oluşan güçlü altyapı donanımı ile de ofis sahiplerine güven duygusu aşılamayı hedefleyen Monumento Kartal'da tüm elektronik ve mekanik ekipman, tek bir merkezden kontrol edilecek olup enerji tasarruf uygulamaları dahilinde, düşük güç tüketimine sahip olacak. 



Yacht Life-Travel


Geri Dön