Kripto Paralar

Moody's, Coinbase'in görünümünü negatife çevirdi!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) dava açtığı Coinbase'in görünümünü negatife çevirdiğini belirtti.

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) dava açtığı Coinbase'in görünümünü negatife çevirdiğini belirtti.

İşte Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's tarafından yapılan o açıklama...

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'den yapılan açıklamada, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) dava açtığı Coinbase'in görünümünün durağandan negatife çevrildiği bildirilerek, söz konusu derecelendirme eyleminin SEC'in şirkete yaptığı çeşitli suçlamaların ardından geldiğine değinildi.

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's tarafından yapılan açıklamada, Coinbase'in görünümünün değişmesinin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun suçlamalarının şirketin iş modeli ve nakit akışı üzerindeki etkisinin belirsizliğini yansıttığı belirtildi.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) dava açtığı Coinbase'in karşılaşabileceği muhtemel düzenleyici eylemlerin etkilerinin, şirketin belirli ürün ve faaliyetleri üzerinde olumsuz sonuçları olabileceği kaydedilen söz konusu açıklamada, bu konuların çözümüne ilişkin zamanlamanın ve mali sonuçların belirsiz olduğu bildirildi.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC), hafta başında çeşitli menkul kıymetler kanunu ihlalleri nedeniyle kripto para borsası Binance'e, salı günü de Coinbase'e dava açtığını belirtmişti.

Ayrıca aktarılan son dakika detaylarına göre, kripto para borsası Coinbase, Mart'ta SEC'den kendilerine dava açma planlarını içeren bir "Wells bildirimi" aldıklarını açıklamıştı. Paylaşılan bilgilere göre, Coinbase Üst Yöneticisi Brian Armstrong ise yasalara uygun davrandıklarını ve gerçeklere güvendiklerini belirtmiş mahkeme önüne çıkma fırsatını memnuniyetle karşıladıklarını söylemişti.

ABD kripto para borsası Coinbase'e dava açmıştı

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından yapılan açıklamada, platformunu kayıtsız bir menkul kıymetler borsası, broker ve takas ajansı olarak işletmesi nedeniyle Coinbase'e dava açıldığı bildirilmişti.

Verilen detaylara göre, Coinbase'in en az 2009 yılından bu yana kripto varlık menkul kıymetlerinin alım satımını yasa dışı bir biçimde kolaylaştırarak milyarlarca dolar kazandığına değinilen bu açıklamada, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun, Coinbase'in yasaların gerektirdiği biçimde Komisyona bu işlevlerin hiçbirini kaydetmeden bir borsa, broker ve takas ajansının geleneksel hizmetlerini iç içe geçirdiğini öne sürdüğü belirtilmişti.

Binance yatırımcılarının 2.2 milyar doları riskte!

Kripto parada deprem etkisi! Hisseleri yerle bir oldu 

SEC Binance'e ve Changpeng Zhao'ya dava açtı!