Perakende

Morhipo’dan yeni yıl için “Hediye Festivali”! İşte 20 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Sevdiklerine yeni yılda güzel bir hediye seçmek isteyenler için Morhipo.com’da farklı kategorilere yüzlerce ürün cazip indirime girdi.  İndirime dahil olan ürünler neler? Hangi ürün kaç liraya düştü? İşte o detaylar…com, yeni yıl heyecanı yaklaşırken henüz yakınları ve arkadaşları için uygun hediye seçmekte zorlananlara hitap edecek cazip bir indirim kampanyasına imza attı

Yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları aynı sitede toplayan Morhipo.com, yeni yıl heyecanı yaklaşırken henüz yakınları ve arkadaşları için uygun hediye seçmekte zorlananlara hitap edecek cazip bir indirim kampanyasına imza attı.

BÜTÇE DOSTU ÜRÜNLERDEN BİRİ SEVDİĞİNİZ İÇİN EN UYGUN TERCİH OLABİLİR

Çok çeşitli kategorilerden ürünlerin uygun fiyatlarla dahil edildiği yılbaşı kampanyasında, “Günün Hediyesi”, “En Beğenilenler", "150 TL ve altı Hediyeler", “2022’de çok satanlar” başlıkları altında da sevdiklerinizin beğeneceği bir hediyeyi bulmanız mümkün oluyor.  

https://www.morhipo.com/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 20 Aralık 2022 tarihinde saat 17:59'dayazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.79 Türk Lirası, euro 20.00 Türk Lirası, altının gramı 1103 Türk Lirası değerinde.

Mavi Jeans’den büyük kış indirimi! Hangi ürünler kaç TL'ye düştü?

Cepte IMEI kayıt ücretine büyük zam geliyor! IMEI kayıt ücreti yeni yılda kaç TL olacak?

Daha yolda satılıyorlar! Otomobil satışları neden patladı?