Ulaşım

Motorinde indirim haberinin hemen ardından bir zam haberi daha! Motorine ne zaman zam yapılacak?

Milyonlarca sürücü, benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son dakika gelişmelerini dikkatle takip ediyor. Sürücüler petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte gelen indiriminin ardından bir zammın daha gelip gelmediğini araştırıyor. Peki bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim veya zam var mı? Döviz kurunda meydana gelen değişiklikler ve Rusya-Ukrayna arasındaki savaşla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürüyor

Peş peşe gelen zamların ardından milyonlarca araç sürücüsü motorin ve benzin fiyatlarını merak ediyor. Döviz kurunda meydana gelen değişiklikler ve Rusya-Ukrayna arasındaki savaşla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürüyor. Bunların etkisiyle benzin ve motorin fiyatları da zam ve indirim haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Peki bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim veya zam var mı? 8 Temmuz 2022 mazot fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar…

Döviz kurunda ve brent petrol fiyatlarında meydana gelen değişikliklerle birlikte milyonlarca sürücü; benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son dakika gelişmelerini dikkatle takip ediyor. Sürücüler petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte gelen indiriminin ardından bir zammın daha gelip gelmediğini araştırıyor.

BENZİN VE MOTORİNDE BİR İNDİRİM OLDU MU?

Milyonlarca sürücü, benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son dakika gelişmelerini dikkatle takip ediyor. Brent petrolde yaşanan düşüşün ardından akaryakıt fiyatlarındaki indirim furyası devam ediyor. Kurban Bayramı öncesi sevindiren haber motorinden geldi. Motorine 2 lira 10 kuruş indirim uygulandı.

İndirimin ardından motorin fiyatları 25 TL’nin altını gördü. Fakat alınan son bilgiye göre cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine zam yapılması bekleniyor.

MOTORİNDE İNDİRİM HABERİNİN HEMEN ARDINDAN BİR ZAM DAHA GELDİ

Motorin grubunda, dün gece yarısından itibaren pompalara yansıyan 2,10 TL'lik indirim yapılmıştı. Ancak yapılan indirimden araç sürücülerinin henüz tam olarak faydalanması bile beklenmeden motorinde, yarından itibaren uygulamaya koyulmak üzere yine bir zam haberi geldi. Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine zam yapılması bekleniyor. Benzin fiyatında ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

Motorin grubunda gece yarısından itibaren yansıyan indirim kararının ardından bir kez daha zam haberi geldi. Motorine, cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 81 kuruşluk zam yapılması bekleniyor.

Motorine bayram indirimi! Yeni fiyatlar belli oldu! İşte Opet, PO, Shell, BP, Total 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

7 Temmuz 2022 güncel akaryakıt fiyatları! Benzine indirim geldi mi? Motorine indirim geldi mi?

Motorine dev indirim geliyor! Fiyatlarda petrol şoku! Shell, Opet, PO, BP fiyat listesi 7 Temmuz 2022...