Ekonomi

Motorine 2.60 TL'lik zam söylentisiyle ilgili bomba gelişme

Bugün motorine 2.60 TL zam geleceği iddia edildi ancak Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Bugün de benzin ve LPG'den sonra motorine zam geleceği ve motorinin İstanbul'da 30 TL seviyesine ulaşacağı iddia edilmişti

Türkiye'de benzin fiyatlarına art arda gelen zamlar artık vatandaşın arabasını evinde bırakmaya zorluyor. Bugün de benzin ve LPG'den sonra motorine zam geleceği ve motorinin İstanbul'da 30 TL seviyesine ulaşacağı iddia edilmişti.

UZUN SÜREDİR PAYLAŞIM YAPMIYORLARDI

Daha önce akaryakıt fiyatlarındaki zamlar hakkında bilgilendirmede bulunan ancak Enerji Piyasaları Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı(EPDK) ile yaşanılan tartışmanın ardından zamları duyurmayı bırakan Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası(EPGİS) bugün uzun süreden sonra yeni bir paylaşımda bulundu.

ZAM BEKLENTİSİ YOK

EPGİS'in açıklamasında motorine bugün zam geleceği iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Zorunlu Bilgilendirme. Sosyal medyada ve bazı basın organlarında bugün motorine 2,60 TL/LT zam geleceği bilgisi yayılmaktadır. Bugün için herhangi bir ürüne zam beklentisi yoktur. Yarın için ise bugün piyasalarda oluşacak değerler belirleyici olacaktır" ifadelerine yer verildi.

Merkez Bankası'ndan sürpriz faiz indirim kararı! 3 aylık periyotlarda kademeli olarak düşecek

Almanya'da asgari ücrete yüzde 22 zam geldi! Zam sonrası 40 saat çalışan işçi ayda 37 bin 800 lira kazanacak