Kent Haberleri

Motorine bu gece yarısı 1 lira 59 kuruş indirim geliyor! Sürücülere son dakika müjdesi! 

Akaryakıt fiyatlarına bu gece indirim geliyor ve tabelalar değişiyor. İşte detaylar ve son dakika güncel 24 Temmuz 2024 akaryakıt fiyatları...

ÖTV zammı ile 45 lira seviyelerine çıkan akaryakıt fiyatları, milyonlarca araç sahibi tarafından yakından takip ediliyor. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle beraber, benzin ve motorin fiyatları da değişiyor. 

Dün Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, benzin ihracatına yönelik yasağın 1 Ağustos'tan itibaren yeniden devreye alınacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından, akaryakıt fiyatlarının nasıl etkileneceği merak konusu oldu. 

Temmuz ayının ilk haftasında benzine 2.20 TL, motorine 2.07 TL, LPG'ye 1.70 TL olacak şekilde ÖTV zammı geldi. Bu zamla beraber akaryakıt fiyatları resmen uçuşa geçti. 

Peki son dakika benzin, motorin, LPG litre fiyatları kaç TL? Akaryakıt fiyatları İstanbul, İzmir ve Ankara'da ne kadar? İşte akaryakıt fiyatları 24 Temmuz 2024...

Temmuz ayının gelmesiyle ÖTV artışı da dahil edilen akaryakıt fiyatları milyonlarca araç sahibinin gündemindeki yerini koruyor. Sürücüler 45 TL'leri gören akaryakıt fiyatlarında dört gözle indirim bekliyordu. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre, akaryakıt fiyatlarına bu gece indirim geliyor ve tabelalar değişiyor. 

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litresine 1 lira 59 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. İndirimle beraber motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 43,41 TL seviyelerine gerileyecek.

Benzin fiyatlarında ise bu gece bir değişiklik yaşanmayacak. Bu gelişmenin ardından güncel akaryakıt fiyatları araştırılmaya başlandı. 

Peki son dakika benzin, motorin, LPG litre fiyatları kaç TL? Akaryakıt fiyatları İstanbul, İzmir ve Ankara'da ne kadar? İşte akaryakıt fiyatları 24 Temmuz 2024...

GÜNCEL SON DAKİKA AKARYAKIT FİYATLARI 24 TEMMUZ 2024 

İSTANBUL AVRUPA YAKASI
Benzin fiyatı: 45,00 Türk Lirası
Motorin litre fiyatı: 44,90 Türk Lirası
LPG litre fiyatı: 23,28 Türk Lirası

İSTANBUL ANADOLU YAKASI
Benzin fiyatı: 44,86 Türk Lirası
Motorin litre fiyatı: 44,82 Türk Lirası
LPG litre fiyatı: 22,81 Türk Lirası

ANKARA
Benzin litre fiyatı: 45,70 Türk Lirası
Motorin litre fiyatı: 45,65 Türk Lirası
LPG litre fiyatı: 23,25 Türk Lirası

İZMİR
Benzin litre fiyatı: 46,10 Türk Lirası
Motorin litre fiyatı: 46,11 Türk Lirası
LPG litre fiyatı: 22,87 Türk Lirası

Türkiye'nin deprem haritası resmen güncelleniyor: Yeni bir fay hattı tespit edildi!

Altın fiyatlarında faiz depremi! Gram altın, çeyrek altın fiyatları düştü! Kapalıçarşı altın fiyatları 24 Temmuz 2024!

Yargıtaydan emsal karar! Aidat borcunu ödemeyen ev sahibi tahliye davası açamaz!