Teknoloji

Motorola gümbür gümbür geliyor! Yeni özellik duyuruldu..

Telefon pazarı yeni teknolojilerin öne geçtiği bir pazar haline geldi. Motorola markası da pazarda rekabeti ikiye katlayacak yeni bir telefon özelliğiyle karşımızda.Piyasaya iddialı bir giriş yapan marka yeni telefon için katlanabilir bir model olacağını söylüyor

Motorola markası piyasaya yeni bir telefon sürmeye hazırlanıyor. Piyasaya iddialı bir giriş yapan marka yeni telefon için katlanabilir bir model olacağını söylüyor.

Motorola markasının piyasaya süreceği yeni model katlanabilen telefonu, cepte taşınabilecek 4 inç yüksekliğinde bir ürün olacak. Fakat üzerinde bulunan düğmeye bastığınızda ise OLED panel normal bir boyuttan 6,5 inç’e kadar uzayabilecek. Yeniden düğmeye bastığınızda telefonu orijinal boyutuna geri döndürecek.

Her iki boyut için de kullanışlı olan bu yeni model telefonlar kullanıcısının yüzünü güldürecek. Motorola da işte bu iddialı ürünle pazara giriş yapıyor.

Lenovo şirketi yatay ekranla başlayan ve sonrasnda kare bir şekle dönüşebilen bir dizüstü bilgisayar da tanıttı. Tanıtılan format belgeler veya dikey TikTok tarzı videolar için çok daha kullanışlı duruyor.

 

MOTOROLA ‘Moto E22s’ için geri sayım başladı

Motorola, Hindistan'da düzenlenen tanıtımın sonrasında yeni Moto E32'yi piyasaya sürdü.

Eski günlerine dönmek isteyen şirket, bu amaç uğruna son dönemlerde yeni pek çok cihazını ardı ardına çıkarmaya başladı. Sıkı çalışan şirket Motorola markasının bir Asya ülkesinde tanıtmayı planladığı yeni  akıllı telefon modeli ise; Moto E22.

Yeni telefon modeli Moto E22s, 17 Ekim 2022 tarihinde Hindistan'da tanıtıldı ve 22 Ekim tarihinden itibaren Flipkart ve öncü perakende teknoloji mağazalarında da satışa çıkıyor.

Aslına bakarsak yeni model Motorola Moto E22s yeni bir akıllı telefon değil. Piyasaya sürülen yeni cihazın neredeyse tüm özellikleri hali hazırda biliniyordu.

Motorola yeni Moto E22s, Helio G37 yonga seti tarafından desteklenmektedir. Bunun yanı sıra Android 12 çalıştırmakta ve  4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip.

Cihaz 1 TB'a kadar depolama alanı arttırmak için microSD kart yuvası var.

Yeni Moto E22s, 90 Hz yenileme hızına sahip olup, 6,5 inç HD+ LCD etrafında inşa edilmiştir.