Teknoloji

Motorola Moto Edge 40 Pro özellikleri sızdırıldı!

Motorola, global pazarda rekabeti yükseltmek için çalışmalarını sonlandırdı. Moto Edge 40 Pro özellikleri ise sızdırıldı. İşte detaylar... Motorola Moto Edge 40 Pro'nun özellikleri ise şirket açıklamadan önce sızdırıldı

Bir süre önce Avrupa pazarında Moto E13, Moto G13, Moto G23, Moto G53 ve Moto G73’ü piyasaya süren Motorola, yeni modeli için hazırlıklarını neredeyse tamamladı. Motorola Moto Edge 40 Pro'nun özellikleri ise şirket açıklamadan önce sızdırıldı. Ortaya çıkan bilgiler, Motorola Moto Edge 40 Pro'yu gözler önüne serdi. İşte Motorola Moto Edge 40 Pro'nun sızdırılan özellikleri...

 

Motorola Moto Edge 40 Pro özellikleri

Motorola, Moto Edge 40 Pro’nun lansman tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı. Fakat, telefonun 2023 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) piyasaya sürülebileceği çoktan konuşulmaya başlandı.

Bu arada Moto Edge 40 Pro’nun , Çin versiyonu olan X40 modeliyle aynı özelliklere sahip olacağı ortaya çıktı. Yeni modelin Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle tanıtılacağı belirtiliyor. 

6.67 inç ekran ile piyasaya sürüleceği konuşulan cihaz, Full HD Plus çözünürlükle karşımıza gelecek. Cihazın 165Hz ekran tazeleme hızına sahip OLED panel ile piyasaya sürüleceği de sızan diğer bilgiler arasında.

Motorola, X40 modelinde 8 GB ve 12 GB RAM ile 128 GB ve 256 GB depolama seçenekleri sunuyor. Şirketin global versiyonu olan Moto Edge Pro’nun sadece 12 GB RAM ve 256 GB depolama ile pazardaki yerini alacağı söyleniyor.

Üçlü kamera dizilimine sahip olacağı tahmin edilen cihazda 50 Megapiksel OIS destekli ana kamera, 50 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 12 Megapiksel telefoto lens kullanılacağı ön görülüyor. Selfie kamerası için 60 Megapiksel lense yer verileceği de sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor.

Cihazın kutudan Android 13 işletim sistemiyle çıkacağını belirten uzmanlar, ekran içi parmak izine de yer verileceğini söylüyor. Moto Edge 40 Pro modelinde 125 W kablolu ve 15 W kablosuz hızlı şarj destekli 4.600 mAh batarya kullanılacak.

Moto Edge 40 Pro’nun fiyatı ile ilgili ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Cihazın fiyatının lansman gecesi açıklanması bekleniyor.

iPhone 15 Pro modellerinde gelecek 8 özellik!

İçecek devi Coca-Cola, akıllı telefon çıkarıyor! İlk görüntüler ortaya çıktı!

Apple, fiyatlara zam yaptı! iPhone 14 Pro Max 46 bin TL oldu! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi...